Cumhuriyetimizin 100. Yılını Antalya’da Coşkuyla Kutlamak İstiyoruz

Vali Hulusi Şahin, Antalya’da görev yapan basın mensupları ile bir araya gelerek Cumhuriyetimizin 100’üncü yıl kutlamaları hakkında bilgi verdi. 

23 Ekim 2023
Cumhuriyetimizin 100. Yılını Antalya’da Coşkuyla Kutlamak İstiyoruz

Antalya’da görev yapan basın mensupları ile “Basın Buluşması”nda bir araya gelen Vali Hulusi Şahin, Cumhuriyetimizin 100’üncü yıl kutlamaları hakkında basın mensuplarına bilgi verdi. Programa; Vali Yardımcısı Yalçın Sezgin, Antalya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı İdris Taş, Antalya Basın Cemiyeti Başkanı İbrahim Akkaya ile yerel ve ulusal basından birçok basın mensubu katıldı.


Cumhuriyetin 100’üncü yılını kutlamanın kendilerine nasip olduğunu ve bunun gurur verici olduğunu ifade eden Vali Şahin; “Cumhuriyetimizin 100’üncü yılını Antalya’da coşkuyla kutlamak istiyoruz. Tüm Antalyalıları, Cumhuriyet coşkusunu evinden başlayarak hissetmeye ve hissettirmeye davet ediyorum. Buradan Antalyalıları sizlerin aracılığıyla tüm etkinliklere davet ediyorum.” dedi.


Antalya Bir Bayrak Kente Dönüşecek
Yeni nesillere Cumhuriyetin kurucu değerlerini mutlaka benimsetmemiz gerektiğini ve 100’üncü yıl kutlamalarının da bu açıdan bir fırsat olduğunu söyleyen Vali Şahin; “Bunu başarabilmek için öncelikle Antalyalıların evlerine ulaşmayı birinci hedef olarak belirledik. Antalya merkezde 275 bin öğrencimiz var. Büyükşehir Belediyemiz, merkezdeki 4 ilçe belediyemiz ve Milli Eğitim Müdürlüğümüz öncülüğünde 275 bin öğrencimize bayrak hediye ettik. İnşallah Cumhuriyet Bayramımızı kutlarken, 275 bin öğrencimiz evinden bayraklarıyla hem bu coşkuyu ortak olacak hem de Antalya’yı bir bayrak kente dönüştürecekler.” diye konuştu.


Vali Şahin, konuşmasının devamında 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında yapılacak olan etkinliklerden bahsederek katılımlarından dolayı basın mensuplarına teşekkür etti.

 

 

Antalya Haberleri | Sondakika antalya haber| Antalya Güvenilir Haber | 07 Haber Magazin | Son Dakika Antalya | Antalya Haber

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.