ÜCRETSİZ FUTBOL OKULU 11 KASIM’DA EĞİTİME BAŞLIYOR

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından gençlere sporu sevdirmek ve spora teşvik etmek için düzenlenen kurslara bir yenisi daha eklendi. 6-13 yaş grubu çocuklar için ücretsiz futbol okulu düzenlenecek. Futbol Okulu için kayıtlar 3 Kasım’da sona erecek. 

19 Ekim 2023
ÜCRETSİZ FUTBOL OKULU 11 KASIM’DA EĞİTİME BAŞLIYOR

 Antalya Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı tarafından gerçekleştirilecek ücretsiz Futbol Okulu başvurularının ardından kursa kayıt yaptırmaya hak kazanan öğrenciler 11 Kasım Cumartesi günü eğitime başlayacak. Futbol okulu, hafta sonları Cumartesi ve Pazar günleri düzenlenecek. 

 Kurslar, Deniz Mahallesi’nde Antalya Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi karşısında bulunan Antalya Büyükşehir Belediyesi'ne ait halı sahalarda olacak. Kurslarla ilgili detaylı bilgi almak isteyenler genclikspor.antalya.bel.tr adresini ziyaret edebilir ve ya 02423212470 numaralı telefondan yetkililerle iletişime geçebilir.

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.