KEMER HALKI MUSTAFA GÜL DİYOR!

 

05 Ekim 2023
KEMER HALKI MUSTAFA GÜL DİYOR!

 Yerel seçimler yaklaşırken Antalya’da merak edilen bir diğer ilçe ise Kemer. Kemer’de yeni Belediye Başkanı kim olacak sorusu Kemer halkı arasında konuşulmaya başladı. Bizde sizlere  “Kemer’de Belediye Başkanı’nın kim olmasını istersiniz?” sorusunu yönelttik.

 Turizm’in gözbebeği Kemer’de mevcut başkan Necati Topaloğlu döneminde gerçekleşen olaylar halkın hiç hoşuna gitmemiş. Belediye başkanlığı döneminde oğlunun 5 yıldızlı su sporları tesisine sahip olması, lüks yatları, mal varlığı ve uğradığı silahlı saldırı ve daha bir çok iddia seçmenlerin aklını bir hayli karıştırmış. Daha önce ilçelerinde böyle şeyler yaşanmadığını dile getiren ilçe sakinleri ilçelerinde ki huzurun geri gelmesini istiyor. Kemerlilere yönelttiğimiz “Kemer’de Belediye Başkanı’nın kim olmasını istersiniz?” sorusuna verilen yanıtlarda ise ezici bir çoğunlukla, Önceki dönem Kemer Belediye Başkanı  “Mustafa Gül” ismi öne çıkıyor. Ailesiyle birlikte halkla iç içe olması ve mütevaziliği ile Kemerlilerin gönlüne taht kuran Mustafa Gül, aday olması istenilen adayların başında geliyor. Paşa lakabıyla anılan Mustafa Gül yeni dönemde aday olacak mı bilinmez ama Kemer halkı’ nın eski başkanlarını yeniden başkanlık koltuğunda görmek istediği açık.

YEŞİLÇAM MEDYA

07HABER GRUBU

GENEL YAYIN YÖNETMENİ

SEMA KANALICI

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.