Kepez’in sağlık hizmetleri Muratpaşa’da

 

03 Ekim 2023
Kepez’in sağlık hizmetleri Muratpaşa’da

Kepez Belediyesi’nin ilçe ilçe gezerek kanser ve göz tarama hizmeti veren Mobil Sağlık Merkezi, haftanın ilk gününde Muratpaşa’da hizmet veriyor.
 

Kepez Belediyesi mobil sağlık hizmetlerini Antalya’nın merkez ilçesi Muratpaşa’ya da taşıdı. Antalya’nın ilçelerini karış karış gezerek sağlık hizmetlerini vatandaşın ayağına götüren Kepez’in Mobil Sağlık Merkezi, hizmetlerini haftanın ilk gününde Muratpaşa ilçesinde sürdürüyor. 

Güzelbağ Mahallesi Aile Hekimliği önünde gerçekleştirilen ve vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği sağlık taramalarında; ücretsiz kanser ve göz tarama hizmeti veriliyor. Kanser taramalarında; meme (40-69 yaş), rahim ağzı (30-65 yaş) ve bağırsak kanseri (50-70 yaş) , Göz sağlığı taramasında; göz numara ölçümü ve göz tansiyonu taraması yapılıyor. Antalya’nın dört bir tarafını gezerek kanser ve göz tarama hizmeti veren Mobil Sağlık Merkezi, önümüzdeki günlerde de sağlık hizmetini yine ilçe ilçe vatandaşın ayağına taşımaya devam edecek.

  

 

 

Antalya Haberleri | Sondakika antalya haber| Antalya Güvenilir Haber | 07 Haber Magazin | Son Dakika Antalya | Antalya Haber

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.