Öğrencilerimizin Güvenliği Bizim İçin En Önemli Konu

 

11 Eylul 2023
Öğrencilerimizin Güvenliği Bizim İçin En Önemli Konu

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Bilgilendirme ve Değerlendirme Toplantısı, Vali Vekili Mustafa Hulusi Arat başkanlığında Vali Yardımcıları, Kaymakamlar ve ilgili kurum amirlerinin katılımlarıyla çevrimiçi olarak gerçekleştirildi. Toplantıda konuşan Vali Vekili Arat; “Öğrencilerimizin güvenliği ve servislerin usulüne uygun çalışması bizim için en önemli konu.” dedi.


Antalya’da okulların başlamasıyla birlikte Vali Vekili Mustafa Hulusi Arat başkanlığında Vali Yardımcıları, Kaymakamlar ve ilgili kurum amirlerinin katılımlarıyla çevrimiçi olarak 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Bilgilendirme ve Değerlendirme Toplantısı gerçekleştirildi.


Servis İşini Ciddiye Alalım
Toplantının açılışında konuşan Vali Vekili Arat; “Okul servisleriyle ilgili her yıl duymak ve görmek istemediğimiz olaylarla az da olsa karşılaşabiliyoruz. Bu olayların önüne geçmek için olayı baştan sıkı tutmalıyız. Servislere karşı denetimlerimizi sıkı bir şekilde yapmalıyız. Bu işi lütfen sıkı tutalım. Servis işini ciddiye alalım. Araçların teknik özelliklerinden, şoförlerin bu işe uygunluğuna kadar her konuyu denetleyelim.” ifadelerini kullandı.


Çocuklarımızı Tehlikeye Atacak Hiçbir Olaya Müsaade Etmeyeceğiz
Öğrencilerin güvenliğinin kendilerine ait olduğunu ve bu konunun en önemli konu olduğunun altını çizen Vali Vekili Arat şunları kaydetti: “Okul çevrelerini de değerlendireceğiz. Okul polisi uygulamamız var. Okul çevresinde çocuklarımızı tehlikeye atacak hiçbir olaya müsaade etmeyeceğiz. Okul çevresindeki esnafları da sıkı bir şekilde denetleyeceğiz. Yakın temas kurup kontrollerini gerçekleştireceğiz. Çocuklarımızı kötü alışkanlıklardan uzak tutmak için elimizden geleni yapacağız. Çünkü öğrencilerimizin güvenliği ve servislerin usulüne uygun çalışması bizim için en önemli konu.”


2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Bilgilendirme ve Değerlendirme Toplantısı ilgili kurumların gerçekleştirdikleri sunumla sona erdi.

 

 

 

 

Antalya Haberleri | Sondakika antalya haber| Antalya Güvenilir Haber | 07 Haber Magazin | Son Dakika Antalya | Antalya Haber

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.