Kağıt gibi yerle bir olan 15 katlı binadan geriye borç kaldı

 

01 Eylul 2023
Kağıt gibi yerle bir olan 15 katlı binadan geriye borç kaldı

Depremin vurduğu Hatay’da dinamit kullanılarak yıkılan 15 katlı binanın yerle bir olma anı dron kamerasına yansıdı. Daha yılı dolmadan yıkılan binanın sahiplerine, milyonlar verip aldıkları evlerinden geriye borç kaldı.

Kahramanmaraş merkezli depremlerde en büyük yıkımı alan Hatay’da kentin yeniden inşası için ekipler gece gündüz demeden 7 gün 24 saat çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Antakya ilçesinde de yıkım çalışmaları çerçevesinde Akasya Mahallesi’nde 15 katlı bina dinamit kullanılarak yıkıldı.

Binanın kağıt gibi yerle bir olma anı ise dron kamerasına yansıdı. Geçtiğimiz yılın Nisan ayı itibariyle vatandaşların yaşamaya başladığı ve asrın felaketinde ağır hasar alan binada dairelerin 2 milyon TL’den alıcı bulduğu öğrenildi.

 

 

KAYNAK İHA

 

 

 

Antalya Haberleri | Sondakika antalya haber| Antalya Güvenilir Haber | 07 Haber Magazin | Son Dakika Antalya | Antalya Haber

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.