AK Parti'li Şen'den, yerel seçimler için 'iş birliği' açıklaması

 

18 Ağustos 2023
AK Parti'li Şen'den, yerel seçimler için 'iş birliği' açıklaması

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şen, Mart 2024'te gerçekleştirilecek yerel seçimlerle ilgili, "Yer yer iş birliklerimiz olacak. Cumhur İttifakı mensubu olan kardeş partilerimiz bazen tek başına seçime girecektir. Bazen beraber karar alıp, o karara göre aday belirlenecektir" dedi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şen, '2023 Şehir Buluşmaları' kapsamında Kırıkkale'de ilk olarak AK Parti İl Başkanlığı'nı ziyaret etti. İl Başkanı Engin Pehlivanlı ile görüşen Şen, ardından kent merkezinde esnafla bir araya geldi, daha sonra da Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı'yı ziyaret etti. Saygılı, Şen'e, Makine ve Kimya Endüstrisi A.Ş.’nin (MKE) ürettiği MPT-76 piyade tüfeğinin maketini hediye etti.

Şen, Kırıkkale'nin Türk savunma sanayisinin üssü olma yolunda olduğunu belirterek, "Burası, bir silah fabrikamızın olması nedeniyle çok önemli bir yerdi. Şimdi Roketsan’ıyla, jandarmanın yapacağı tesislerle çok daha önemli bir seviyeye doğru geliyor. Türkiye'nin savunma üslerinden birisi olmak, gerçekten Kırıkkaleliler olarak sizler için bir gurur vesilesi. Diğer şehirlerden olan bizler için de bir imrenme vesilesi" ifadelerini kullandı.

 

 

 

KAYNAK DHA

 

 

Antalya Haberleri | Sondakika antalya haber| Antalya Güvenilir Haber | 07 Haber Magazin | Son Dakika Antalya | Antalya Haber

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.