Afrika-Türkiye İşbirliği Platformu Başkanı Osman Genç 1999 Türkiye depremini andı

 

16 Ağustos 2023
Afrika-Türkiye İşbirliği Platformu Başkanı Osman Genç 1999 Türkiye depremini andı

Afrika-Türkiye İşbirliği Platformu Başkanı Osman Genç 17 Ağustos 1999 Türkiye depreminin 24. yıldönümünde bir mesaj yayınladı. Genç, depremde hayatını kaybedenleri rahmetle anarken, depremzedelere de sabır ve başsağlığı diledi.

1999 Türkiye depreminin 24. yıldönümünde, Afrika-Türkiye İşbirliği Platformu Başkanı Osman Genç, bir mesaj yayınladı. Genç, mesajında depremde hayatını kaybedenleri rahmetle anarken, depremzedelere de sabır ve başsağlığı diledi.

Osman Genç mesajında şunları söyledi:

"17 Ağustos 1999 Türkiye depreminin 24. yıldönümünde, depremde hayatını kaybedenleri rahmetle anıyoruz. Depremzedelerin acısını paylaşıyor, onlara sabır ve başsağlığı diliyoruz.

Deprem, Türkiye'nin en büyük doğal afetlerinden biridir. Depremde 17 bin 480 kişi hayatını kaybetti, 24 bin 514 kişi yaralandı ve 500 bin kişi evsiz kaldı. Deprem, Türkiye ekonomisine de büyük zarar verdi.

Deprem, Türkiye'nin yaşadığı en büyük trajedilerden biridir. Ancak, deprem aynı zamanda Türkiye'nin birlik ve beraberliğini de gösterdi. Depremzedelere yardım etmek için Türkiye'nin her yerinden insanlar seferber oldu. Türkiye, depremin ardından hızla toparlandı ve bugün depremden çok daha güçlü bir ülke olarak yoluna devam etmektedir.

17 Ağustos 1999 Türkiye depremini unutmayacağız. Depremden çıkarılan derslerle, Türkiye'nin daha güvenli bir ülke olmasını sağlayacağız."

 

 

 

Antalya Haberleri | Sondakika antalya haber| Antalya Güvenilir Haber | 07 Haber Magazin | Son Dakika Antalya | Antalya Haber

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.