Büyükşehir gençlere yurtdışı değişim fırsatlarını anlattı

Antalya Büyükşehir Belediyesi, yurt dışında kendini geliştirmek isteyen gençlere yönelik yurt dışı değişim programı bilgilendirme toplantısı düzenledi. 

15 Ağustos 2023
Büyükşehir gençlere yurtdışı değişim fırsatlarını anlattı

Antalya Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesine bağlı Işıklar Gençlik Ofisi atölye çalışmaları ve eğitim programlarıyla gençlerin yeni buluşma noktası oluyor. Gençlik Ofisi’nde genç bireylere yönelik farklı alanlarda bilgilendirme toplantıları da düzenleniyor. Antalyalı gençlerin kendilerini geliştirmesi ve farkındalıklarının artması noktasında ‘Yurt Dışı Değişim Programları’ konusunda Işıklar Gençlik Ofisi’nde gerçekleştiren eğitimlerin ilk toplantısına gençler yoğun ilgi gösterdi. 

FARKINDALIKLARININ ARTMASI SAĞLANIYOR

Toplantıda Büyükşehir Belediyesi Gençlik Hizmetleri Şube Müdürü Hayat Ekici Gürkan, gençleri yurt dışı değişim programlarına nasıl katılabileceklerine yönelik bilgilendirdi. Büyükşehir Belediyesi Dış İlişkiler Dairesi Başkanlığı tarafından hayata geçirilen projeler ve değişim programları gençlere anlatılırken, farkındalıklarının artması, iş hayatlarına yön verecek projeler ile Avrupa Birliği fonlarını nasıl kullanabilecekleri gençlere tek tek anlatıldı. 

EĞİTİMLER DEVAM EDECEK

Işıklar Gençlik Ofisi’nde gençlere yönelik eğitim, toplantı ve etkinlikler devam edecek. Gençlere yönelik projelerden bilgi almak isteyenler https://genclikspor.antalya.bel.tr/ adresini takip ederek 0242 249 52 29 numaralı telefondan bilgi alabilir.

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.