EMRE ÇAĞLAR DÜNYA EVİNE GİRDİ

Antalya Emlakçılar ve Oto Galericiler ve İş takipçileri Odası Başkanı İsmail Çağlar’ın oğlu Emre Çağlar dünya evine girdi. 

14 Ağustos 2023
EMRE ÇAĞLAR DÜNYA EVİNE GİRDİ

Antalya Emlakçılar ve Oto Galericiler ve İş takipçileri Odası Başkanı İsmail Çağlar’ın oğlu Emre Çağlar dünya evine girdi. Emre Çağlar 12.08.2023 tarihinde Ostima düğün salonunda düzenlenen düğünle, Antalya’da saygın bir isim olan Mustafa Aydemir’in Kızı Gizem Aydemir ile hayatını birleştirdi. Düğünde adeta şıklık yarışı var gibiydi.

 Düğüne katılanlar arasında, Antalya’nın tanınmış iş insanları ve siyasetin önde gelen isimleri vardı. Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Adlıhan dere, oda başkanları, dernek başkanları ve Antalya tanınmış ünlü Emlakçı  ve galericiler’in katıldığı düğün eğlenceli bir şekilde geçti.

İsmail Çağlar ise yayınladığı mesajda, düğüne katılanlara teşekkür etmeyi ihmal etmedi.

İşte o mesaj;

Öncelikle, Yılardır birlikte yol yürüdüğüm ve yürümeye de devam edeceğim çok değerli Meslektaşlarıma, Esnaf camiamıza bizleri bu mutlu günümüzde yalnız bırakmadıkları için minnettarım,ayrı ayrı teşekkür ediyorum .

                                         

Düğünümüze katılarak, Mutluluğumuza ortak olan ; Vekilimiz : Cavit ARI,

Akdeniz Belediyeler Birliği Kepez Belediye Başkanımız Av.Hakan TÜTÜNCÜ, Muratpaşa Belediye Başkanımız  Av.Ümit UYSAL, Aksu Belediye Başkanımız Halil ŞAHİN, Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliği Başkanımız Adlıhan DERE, Türkiye’mizin Güzel şehirlerinin Emlakçılar ve Oto Galericiler Odası Başkanları, Emniyet teşkilatımız, Tüm siyasi parti il başkanlarımız, ilçe başkanlarımız ve yönetim kurulu üyelerimiz, Antalyamızın Oda ve Kooperatif Başkanları, Meclis üyelerimiz, Muhtarlarımız, Dostlarım, Kardeşlerim, Akrabalarım, Tüm küçük ve büyüklerim, Basınımızın güzide temsilcileri ve ismini sayamadığımız bir çok dostumuz,Kıymetli misafirlerimiz hepinizin ayağına yüreğine sağlık.

 Ayrıca yanımızda bulunamayıp kalplerinin bizimle olduğunu belirten gerek telgraflarıyla, gerek çelenk göndererek, gerek arayarak, gerekse sosyal medya üzerinden tebriklerini ileten tüm dostlara ayrı ayrı teşekkür ediyor, saygı ve sevgilerimi sunuyorum…

 

RABBİM DOST EKSİKLİĞİ GÖSTERMESİN, BİRLİĞİMİZ DAİM OLSUN.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.