Antalya Emlakçılar ve iş takipçiler Oto Galerisi Esnaf Odası Başkanı İsmail Çağlardan açıklama

"KAYITSIZ ESNAF KALMAYINCAYA KADAR BU İŞİ TAKİP ETMEYE DEVAM EDECEĞİZ" 

08 Ağustos 2023
Antalya Emlakçılar ve  iş takipçiler Oto Galerisi Esnaf Odası  Başkanı İsmail Çağlardan açıklama

Antalya Emlakçılar ve  iş takipçiler Oto Galerisi Esnaf Odası  Başkanı İsmail Çağlar yaptığı açıklamada;

Değerli meslektaşım ; Almış olduğumuz şikayetler sonucu Hiç vergi kaydı ,Oda kaydı bulunmayan kendisini (EMLAKÇIYIM,GALERİCİYİM,RENT A CAR CIYIM ) diyen,

Hiç bir kaydı olmadan yerli veya yabancı çalıştıran, Veya kaydı olmadığı halde onunla çalışan yani ayakçı diye tabir ettiğimiz kişiler ile Eski daireleri alıp, tadilat yapıp satan hiç bir kaydı olmayan, genelde tapularını da yakınlarının üzerine alıp, vergi kaybolmasına sebebiyet veren kayıtsız kişilerle ilgili geniş kapsamlı bir çalışma içersin de girmiş bulunmaktayız. Kişilerin Vergi kaçırarak emek hırsızlığı yapmasına müsaade etmeyeceğiz.

Eğer bu işlerle ilgili mesleğimizi icra etmeyi düşünen kişiler varsa yasanın müsaade ettiği koşulda hizmet sunabilmeleri için odamız tüm meslek eğitimleri konusunda hizmet vermeye hazırdır.

KAYITSIZ ESNAF KALMAYINCAYA KADAR BU İŞİ TAKİP ETMEYE DEVAM EDECEĞİZ, dedi.

 

 

 

 

Antalya Haberleri | Sondakika antalya haber| Antalya Güvenilir Haber | 07 Haber Magazin | Son Dakika Antalya | Antalya Haber

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.