Vali Ersin Yazıcı; Bağımlılıkla Mücadele İl Koordinasyon Kurulu Üyeleriyle, Antalya Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği ev sahipliğinde bir araya geldi

"Toplumumuzu Her Türlü Bağımlılığa Karşı Koruyacağız" 

04 Ağustos 2023
Vali Ersin Yazıcı; Bağımlılıkla Mücadele İl Koordinasyon Kurulu Üyeleriyle, Antalya Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği ev sahipliğinde bir araya geldi

Bağımlılıkla mücadele noktasında esnafın desteğinin önemine değinen Vali Yazıcı; “Sizler bağımlılıkla mücadelede en önemli destekçilerimizsiniz. El birliğiyle gençlerimizi, ailelerimizi ve toplumumuzu her türlü bağımlılığa karşı koruyacağız.” dedi.


Bağımlılıkla mücadele noktasında çalışmalarına hız kesmeden devam eden Vali Yazıcı; Bağımlılıkla Mücadele İl Koordinasyon Kurulu Üyeleriyle, Antalya Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Adlıhan Dere ev sahipliğinde bir araya geldi. Vali Yazıcı başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya, Cumhuriyet Savcısı Yakup Ali Kahveci, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Tarık Hekimoğlu, İl Emniyet Müdürü Orhan Çevik, Sahil Güvenlik Antalya Grup Komutanı SG Binbaşı Tolga Coşkun, ilgili kurum müdürleri, bağımlılıkla ilgili uzman ve yetkililer ile sivil toplum kuruluşları katıldı.


En Büyük Amacımız Tek Bir Bağımlının Bile Kalmaması
Bağımlılıkla mücadele konusunda hassas olduğunu ve bu noktadaki çalışmaları titizlikle takip ettiğini aktaran Vali Yazıcı şunları söyledi: “Bağımlılık konusunda hassasım. Kimsenin çocuklarımızı, gençlerimizi zehirlemesine izin vermem. Bu konudaki tüm çalışmaları titizlikle takip ediyorum. En büyük amacımız tek bir bağımlının bile kalmaması. Bu kapsamda çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz.”


Bağımlılıkla Mücadelede Esnafımızdan Destek İstiyoruz
Bağımlılığın her türlüsüyle aralıksız bir şekilde mücadele ettiklerini ve bu mücadele noktasında da toplumda ayna görevi gören esnafın en büyük destekçilerinden olduğunun altını çizen Vali Yazıcı; “Özellikle bu konuda toplumumuzun aynası olduğunu düşündüğümüz esnafımıza çok büyük görev düşüyor. Gençlerimize esnafımız aracılığıyla ulaşabilir, bu illete bulaşmalarını engelleyebiliriz ya da bulaşan gençlerimizi de kurtarmak için çalışmalar yürütebiliriz.

Esnafımız toplumumuzun tüm kesimleriyle iletişim halinde. Şehirde ne olup bittiğini en iyi esnaflarımız görüyor. Bağımlılıkla mücadelede toplumla bu kadar iç içe olan esnafımızdan destek istiyoruz. Hep birlikte el birliğiyle bu bağımlılık illetinin her türlüsünü toplumumuzdan temizleyelim.” şeklinde konuştu.


Bağımlılıkla mücadele noktasında şehrin tüm paydaşlarının elini taşın altına koyması gerektiğini vurgulayan Vali Yazıcı, toplantının sonunda destekleri için katılımcılara teşekkür etti.

 

 

 

Antalya Haberleri | Sondakikaantalya.com | Antalya Güvenilir Haber | 07 Haber Magazin | Son Dakika Antalya | Antalya Haber

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.