Antalya'da Doğru, Tarafsız, Şeffaf ve Güvenilir Haberin Adresi 07 Haber

Bizi takip edin Akdeniz Bölgesi ve gündem olaylarından haberiniz olsun 

26 Temmuz 2023
Antalya'da Doğru, Tarafsız, Şeffaf ve Güvenilir Haberin Adresi 07 Haber

2015 yılında Köksal Selçuk tarafından kurulmuştur. Yeşilçam Medya A.Ş Yönetim kurulu başkanı Köksal SELÇUK Yeşilçam Medya A.Ş bünyesinde bulunulan ve aktif olan 07 haber Medya grubu olarak 8 tane haber sitesi ve haftalık çıkan gazete ve Aylık çıkan Antalya Tempo Dergisi 2015 yılında kurulmasına rağmen yılda birkaç kez çeşitli dallarda ödül törenlerini düzenlemiş Antalya’da adından sıkça bahsettirmiştir.  

Yeşilçam Medya olarak kurulduğumuz günden bu yana benimsemiş olduğumuz ilkelerden ödün vermeden,Türkiye'nin en güzel şehirlerinden biri olan Antalya'da Yönetim Kurulu Başkanı Köksal SELÇUK önderliğinde yayın hayatımıza devam etmekteyiz. 


Tarafsız, Şeffaf ve Güvenilir Haberin Adresi

2015 yılında göreve başladığım Yeşilçam medya A.Ş bünyesinde bulunan 07 Haber Medya grubunda tüm gücümüzle Antalya için çalıştık halkımızı bilgilendirmek adına ödün vermeden Tarafsız, Şeffaf ve Güvenilir Haberler yaptık. 

Bizi 07 haber magazin gazetesinden Ayrıca aşağıda yazılı haber sitlerimizden de takip edebilirsiniz.

 

 07haber.com.tr    

07hakkinda.com    

Akdenizguncel.com  

 Antalyaduyuru.com  

 ulusalnews.com   

Haber7antalya.com    

bizimulke.com  

Sondakikaantalya.com




Antalya Haberleri | Sondakikaantalya.com | Antalya Güvenilir Haber | 07 Haber Magazin | Son Dakika Antalya

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.