Rus Turist Chalong Tapınağı'ndan atladı

"Olay, tapınak çevresindeki yerliler ve turistler arasında büyük bir şok yarattı." 

08 Temmuz 2023
Rus Turist Chalong Tapınağı'ndan atladı

Cuma günü Tayland'ın Phuket Adası'nda meydana gelen trajik olayda, bir Rus erkek Chalong Tapınağı'nın üzerine çıktı ve aşağı atladı. Kurtarma ekipleri ve polis memurları adamı kurtarmak için çaba sarf etti ancak başarılı olamadılar. Bu olay, tapınak çevresindeki yerliler ve turistler arasında büyük bir şok yarattı.

Tayland'ın Phuket Adası'nda bir Rus turist, bölgenin önde gelen simgelerinden biri olan Chalong Tapınağı'ndan atladı. Ağır yaralanan şahıs, hayatını kaybetti.

ÇIĞLIKLAR ATARAK İZLEDİLER

Cuma günü yerel saatle 17.00 civarında meydana gelen trajik olay, tapınak çevresindeki yerliler ve turistler üzerinde şok etkisi yarattı. Chalong Tapınağı'nın üzerine çıkan adam, görevlilerin kendisini indirmeye çalıştığı sırada aşağı atladı. Olay yerine hızla kurtarma ekibi geldi; ancak ağır yaralanan şahıs kurtarılmadı. O anlar kameraya yansıdı.

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.