BÜYÜKŞEHİR İLÇELERDE ÇOCUKLAR İÇİN OYUN PARKI YAPTI

Antalya Büyükşehir Belediyesi ilçelerde çalışmalarını sürdürüyor. Büyükşehir ekipleri, Finike Arif, Kumluca Sarıcasu ve Korkuteli Tatköy mahallelerinde çocuklar için oyun parkı yaptı. 

04 Temmuz 2023
BÜYÜKŞEHİR İLÇELERDE ÇOCUKLAR İÇİN OYUN PARKI YAPTI

Antalya Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı ekipleri Finike Arif Mahallesi’ne çocukların eğlenceli vakit geçirebilmeleri için yeni bir oyun parkı yaptı. Arif Mahalle muhtarının talebi üzerine harekete geçen Büyükşehir ekipleri, bölgenin sosyal alan ihtiyacını karşılamak için çalışma başlattı. Zemin düzenlemesi yapılan parkın içerisinde çocuk oyun alanı ve oturma alanları bulunuyor. 

TALEP YERİNE GELDİ

Çocuklar başta olmak üzere mahalle halkı adına Antalya Büyükşehir Belediye’sine teşekkür eden Arif Mahalle Muhtarı Zülfikar Tangut “Mahallemizde çocuklarımızın sosyalleşebileceği ve eğlenebileceği bir yer bulunmuyordu. Yeni bir oyun parkı yapılması için talebimizi iletmiştik. Bu güzel oyun parkımızın mahallemize kazandırdığı için Başkanımız Muhittin Böcek’e teşekkür ediyorum” dedi.

ÇOCUKLARDAN TEŞEKKÜR

Antalya Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı ekipleri Kumluca’nın Sarıcasu Mahallesi’nde de çocuklar için oyun park grubu kurulumu gerçekleştirdi. Korkuteli Tatköy Mahallesi’nde bulunan muhtarlık binasının arkasında bulunan boş alana da Büyükşehir ekipleri tarafından oyun parkı yapıldı. Parklardan çok memnun kaldıklarını ifade eden çocuklar Muhittin Amcalarına teşekkür etti. 


 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.