KONYAALTI’NDA DEYİŞLER VE SEMAHLAR KONSERİ

Konyaaltı Belediyesi Türk Halk Müziği Korosu, ‘’Deyişler ve Semahlar’’ konseri ile birbirinden değerli eserleri vatandaşlarla buluşturacak. 

23 Haziran 2023
KONYAALTI’NDA DEYİŞLER VE SEMAHLAR KONSERİ

Kurulduğu günden bu yana verdiği konserlerle sanatseverlerin büyük beğenisini toplayan Konyaaltı Belediyesi Türk Halk Müziği Korosu, bu kez farklı bir tema ile dinleyiciyle buluşacak. Birbirinden değerli eserlerin seslendirileceği ‘’Deyişler ve Semahlar’’ konseri, 24 Haziran Cumartesi günü saat 20:00’da Nazım hikmet Fuar ve Kongre Merkezi içerisinde yer alan Tarık Akan Salonu’nda gerçekleşecek. Sanatseverler, Şef Soner Mızrak yönetiminde gerçekleşecek konsere ücretsiz olarak katılabilecek.

BÜTÜN VATANDAŞLARIMIZI BEKLİYORUZ

Nazım Hikmet Fuar ve Kongre Merkezi’nin sanatın merkezi haline geldiğine dikkat çeken Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, ‘’Her yaştan vatandaşımız için hazırladığımız birbirinden farklı etkinlikler Nazım Hikmet Fuar ve Kongre Merkezimizde sırasıyla devam ediyor. Gerek müzik gerekse de çeşitli kültür-sanat etkinliklerini yılın 12 ayı vatandaşımızla buluşturuyoruz. Deyişler ve semahların seslendirileceği konserimize de bütün vatandaşlarımızı davet ediyorum’’ dedi.

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.