ORMAN YANGINLARIYLA MÜCADELE KOMİSYONU TOPLANDI

 

18 Mayıs 2023
ORMAN YANGINLARIYLA  MÜCADELE KOMİSYONU TOPLANDI

  6831 sayılı Orman Kanunu’nun 68. Ve 76. Maddeleri ile 69. Maddesine istinaden çıkarılan, ve Bakanlar Kurulu Kararı ile 9-10-1976 tarih ve 15729 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe konan “Orman Yangınlarının Önlenmesi ve Söndürülmesinde Görevlerin Görecekleri İşler Hakkındaki Yönetmelik”in 32. Maddesi ve 5242 sayılı İl İdaresi kanununun 9. Ve 66. Maddeleri uyarınca Antalya Orman Bölge Müdürlüğüne bağlı Uluslararası Ormancılık Eğitim Merkezi Müdürlüğü'nde 18.05.23 Perşembe günü saat 12.30'da Orman Yangınlarıyla  Mücadele Komisyonu toplandı.

 Antalya Valimiz Sayın Ersin YAZICI Başkanlığında toplanan komisyonda Antalya Orman Bölge Müdürü Sayın Vedat Dikici ve kamu kurum temsilcileri katılım sağladı.  Yapılan değerlendirme toplantısı sonucunda, orman yangınlarının önlenmesi ve söndürülmesinde görevlilerin göreceği işler, meydana gelebilecek yangınları önlemek ve söndürmek için alınması gereken tedbirlere yönelik kararlar alınmıştır.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.