Büyükşehir’in deprem bölgesine yardımları sürüyor

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Kahramanmaraş merkezli iki büyük deprem sonrasında deprem bölgesindeki çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Büyükşehir ekipleri Gaziantep Nurdağı ve İslahiye’de üç noktada vatandaşlara sıcak yemek dağıtımı yaparak, bölge halkının ihtiyaçlarını karşılıyor. 

18 Mayıs 2023
Büyükşehir’in deprem bölgesine yardımları sürüyor

Antalya Büyükşehir Belediyesi, 6 Şubat’ta Kahramanmaraşlı iki büyük deprem sonrasında bölgede başlattığı çalışmaları aralıksız sürdürüyor. Depremin ilk dakikalarından itibaren tüm birimleriyle seferberlik ilan eden Büyükşehir Belediyesi’nin deprem bölgesine desteği devam ediyor. Deprem bölgesinde bir an olsun ayrılmayan Antalya Büyükşehir Belediyesi, Gaziantep’e bağlı Nurdağı ve İslahiye’de üç noktada vatandaşlara sıcak yemek dağıtıyor. Büyükşehir ekipleri ayrıca kepçe, vinç ve su arasözleri ile bölgenin ihtiyaçları doğrultusunda çalışmalarını sürdürüyor. Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı teknik ekiplerde konteynır kentlerde vatandaşların ihtiyaçlarını karşılıyor, sorunlarının çözümüne yardımcı oluyor. 

DEPREMİN YARALARI SARILIYOR 

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek de sık sık deprem bölgesine giderek, depremzedeler ile bir araya geliyor, ihtiyaçlarının karşılanması noktasında yoğun bir çalışma sürdürüyor. Başkan Muhittin Böcek, Antalya Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin deprem bölgesinde çalışmalarını sürdürdüğünü belirterek, “İlk günden itibaren Büyükşehir ekiplerimiz yoğun bir çalışma gerçekleştiriyor. Bölge halkının her zaman yanındayız. Ekiplerimiz burada çalışmalarına devam edecek. Depremin yaralarını birlikte sarmaya devam edeceğiz” dedi. 


 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.