UYSAL, ‘AYRIMCI DİLİ MURATPAŞA’MIZA SOKMUYORUZ’

Antalya Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Sedir Mahallesi’nde düzenlenen iftarda “Siyasetin ayrımcı dilini Muratpaşa’mıza sokmuyoruz. Muratpaşa’mızda ayrı gayrı yok” dedi. 

11 Nisan 2023
UYSAL, ‘AYRIMCI DİLİ MURATPAŞA’MIZA SOKMUYORUZ’

 Muratpaşa Belediyesi’nin Ramazan ayı boyunca mahallelerde gerçekleştirdiği iftarlara yeni haftanın ilk gününde Sedir Mahallesi’yle devam etti. Mahallenin kapalı pazar yerinde düzenlenen iftara Başkan Uysal, eşi Ümran Uysal’la katıldı.

 Mahalle iftarı için hazırlıklar saatler öncesinde başladı. Önce masalar ve sandalyeler getirildi ardından belediyenin aşevinde hazırlanan çorba, kuru fasulye, pilav ve tatlıdan oluşan iftar yemekleri getirildi. İftar saatinin yaklaşmasıyla birlikte alan dolarken çocuklar da palyaçolar, masal kahramanlarıyla oyunlar oynayarak iftar saatini bekledi. Ezanın okunmasıyla birlikte Muratpaşa’nın iftar sorasında oruçlar açıldı.

 İftarın ardından Başkan Uysal, konuşmasında, Muratpaşa’da iyi ve kötü günü paylaşmaya gayret ettiklerini söyledi. Muratpaşa’da milli ve dini bayramları birlikte yaşadıklarını söyleyen Başkan Uysal, “Siyasetin ayrımcı dilini Muratpaşa’mıza sokmuyoruz. Muratpaşa’mızda aynı gayrı yok. Hizmetlerimiz asla siyasete ya da başka şeylere göre tasniye tabi tutmuyoruz. Bütün komşularımızı bir tutuyoruz. Herkesin herkesi olduğu gibi kabul ettiği, farklılıklarımızı zenginliğimiz olarak gördüğümüz bir kent kültürü oluşturduk. Bu şehirde çocuklarımızı büyütmenin onurunu yaşıyoruz” diye konuştu.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.