KEPEZ BARAJ MAHALLESİ SURİYELİLERDEN ŞİKAYETÇİ

 

06 Nisan 2023
KEPEZ BARAJ MAHALLESİ SURİYELİLERDEN ŞİKAYETÇİ

Antalya Kepez Baraj mahallesi sakinleri Suriyelilerden şikayetçi olduklarını dile getirip imza topladılar. Baraj mahalle muhtarının da imzasının bulunduğu imza kampanyasında, mahalleli Suriyelilerden rahatsız oldukları için imza topladıklarını ifade etti. Geçtiğimiz 14 martta 14 yaşındaki öğrenci Harun Tunç 6 Suriyeli tarafından darp edildi.

 Güvenlik kameralarında 14 yaşındaki Harun Tunç Suriyeli oldukları belirtilen kendisinden yaşça büyük kişilerden kaçtığı görünüyor. Kendisini kovalayanlardan Suriyeli S.H’yi yaraladığı ifade edilen Harun Tunç’un babası Davut Tunç “Oğlumun hiç suçu yok. Oğlum 6 kişi tarafından okula giderken darp edildi. Tekrar dövecekleri sırada istemeyerek kendisini korumak için bıçakla yaraladı” dedi. Yaralanan suriyeli’nin hayatı tehlikesi olmadığı halde bu olayı fırsat bilerek davadan vazgeçmek için yüklü paralar istediği ifade edildi. Acılı baba Davut Tunç “Mahalle sakinleri tarafından 50 imza topladık. Mahalle de hiç huzur yok. Suriyelileri mahallemizde istemiyoruz” dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.