TİYATRO AKADEMİSİNDEN ÇOCUKLARA GÖSTERİ

Konyaaltı Belediyesi, 27 Mart Dünya Tiyatrolar Günü’nde ‘Çizmeli Kedi’ adlı müzikli ve danslı çocuk oyununu çocuklarla buluşturdu. 

27 Mart 2023
TİYATRO AKADEMİSİNDEN ÇOCUKLARA GÖSTERİ

Konyaaltı Belediyesi Tiyatro Akademisi’nin hazırladığı Çizmeli Kedi isimli çocuk oyunu, Nazım Hikmet Fuar ve Kongre merkezinde miniklerin beğenisine sunuldu.  Oyun saat 11.00 ve 14.00’te iki ayrı seansla sahnesini gerçekleştirdi. Gösterime aileleriyle katılan çocuklar, oyunu büyük ilgiyle izledi.

 Minikler, oyun başlamadan önce çocuk şarkılarına eşlik ederek keyifli dakikalar geçirdi. 5 yaş ve üzeri çocukların ücretsiz bir şekilde izleyebildiği tiyatro gösterisinin bir sonraki seansı 1 Nisan Cumartesi Günü gerçekleşecek. Kültür ve sanata her zaman önem verdiklerini kaydeden Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, “Özellikle çocukları sanatsal, kültürel ve sportif faaliyetler ile buluşturarak faydalı hobiler edinmelerini sağlıyoruz” diye konuştu.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.