CHP MANAVGAT KADIN KOLLARI’NDAN 8 MART KADIN GÜNÜ MESAJI

 

08 Mart 2023
CHP MANAVGAT KADIN KOLLARI’NDAN 8 MART KADIN GÜNÜ MESAJI

8 Mart dayanışmanın önemini hatırlattığı için bir dayanışma günü, kadın mücadelesinin büyüklüğünü ve ne denli güçlü olduğumuzu bizlere hatırlattığı için bir mücadele günü, tazelenerek mücadeleye devam ettiğimiz için bir kutlama günüdür. Dünya kadınlarının haklı isyan ve direniş günü olan bugün de günümüz toplumunda kadın hakları ve cinsiyet eşitliğine saldırılar hatırlatılacaktır. Yakın geçmişte de kadınlarımıza yaşatılan yüzlerce zorbalık gösterdi ki; dayanışmak ve sosyalleşmek yaşatır. İstanbul Sözleşmesi yaşatır!

Kadınlara yönelik şiddete karşı çelik bir kalkan olan İstanbul Sözleşmesi'nden toplumun tüm itirazlarına rağmen çıkılmış olması kabul edilemezdir. Ülkemizin ve dünyanın sınav verdiği bu zorlu günlerde her türlü baskı, saldırı, zorbalığa rağmen canı pahasına hücrelerinde yer bulmuş mücadeleyi asla bırakmayan tüm dünya kadınlarına selam olsun! Dolayısıyla bu mücadele dayanışması yalnızca kadınlar ile sınırlı kalmamalı, kadın-erkek herkes tarafından mücadeleye devam edilmelidir. Yaşasın 8 Mart, yaşasın kadın mücadelesi, yaşasın Kadın Örgütü dayanışmamız.

        

 CHP Manavgat Kadın Kolları

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.