ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ HATAY’DAN SONRA GAZİANTEP’İN DE YARALARINI SARACAK

Kahramanmaraş merkezli depremin en çok hasar verdiği yerlerden biri olan Hatay’da ilk günden bu yana arama kurtarma, su temini, aşevi, çadırkent, sağlık hizmetleri gibi pek çok konuda destek veren Antalya Büyükşehir Belediyesi şimdi de Gaziantep’in yaralarını saracak. Antalya Büyükşehir Belediye Meclisi’nin Şubat Ayı Devam toplantısında meclise bilgi veren Başkan Muhittin Böcek, Gaziantep’teki depremzede kardeşlerimizin de yaralarını sarmak için ne gerekiyorsa yapacağız” dedi. 

17 Şubat 2023
ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ HATAY’DAN SONRA GAZİANTEP’İN DE YARALARINI SARACAK

Antalya Büyükşehir Belediye Meclisi Şubat Ayı devam toplantısı Başkan Muhittin Böcek başkanlığında yapıldı. 35 gündem maddesiyle toplanan mecliste Başkan Muhittin Böcek depremle ilgili çalışmalar hakkında meclisi bilgilendirdi. 

YARALARIMIZI SARACAĞIZ

Bugün itibariyle 133 bin 429 kayıtlı depremzede vatandaşın Antalya’ya geldiğini söyleyen Başkan Muhittin Böcek, 67 bin 604 kişinin otellerde, 14 bin 99 kişinin misafirhane ve yurtlarda kaldığını söyledi. Başkan Böcek,  39 bin 876 kişinin de kendi imkanlarıyla kente geldiğini belirterek, “Başkan Böcek, “Dayanışma, birlik ve beraberlik içerisinde inşallah yaralarımızı saracağız” dedi.

GAZİANTEP’TE DE GEREKLİ ÇALIŞMA YAPILACAK

Cumhuriyet Halk Partili Büyükşehir Belediyelerinin depremden zarar gören illere yardım edeceğini söyleyen Başkan Böcek, Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin de Gaziantepli depremzede vatandaşların yaralarını sarmak üzere görevlendirildiğini belirtti. Başkan Böcek, “Antalya Büyükşehir Belediyesi olarak bize Gaziantep görevi verildi. Daha önce Hatay’da devam eden çalışmalarımızı anlatmıştım. İnşallah Gaziantep’te de gerekli çalışmayı yapacağız. Gerekli hazırlıklarımızı yapıyoruz. Gaziantep’te de olacağız ve sizlerle beraber siyaset üstü bir çalışma yapacağız Büyükten küçüğe destek olan herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu. 

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.