MANAVGAT BELEDİYESİ DEPREMZEDELERİ BİR AN BİLE YALNIZ BIRAKMIYOR

Manavgat Belediyesi büyük yıkım yaratan deprem sonrasında, Manavgat’taki otellere yerleşen depremzedeleri bir an bile yalnız bırakmayarak yaraları sarmaya devam ediyor. 

10 Şubat 2023
MANAVGAT BELEDİYESİ DEPREMZEDELERİ  BİR AN BİLE YALNIZ BIRAKMIYOR

 Manavgat Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü’ne bağlı görev yapan psikolog, sosyal hizmet uzmanı ve eğitimcilerden oluşan 10 kişilik uzman ekip, otellerde konaklayan depremzedeleri ziyaret ediyor.

 Manavgat Belediyesi ekipleri, yaptıkları ziyaretlerde depremzedelerin güncel ihtiyaçlarını belirleyerek anında eksikleri gideriyor, onların bir nebze de olsa rahatlamasını sağlıyor. Belediye ekipleri, büyük yıkıcı depremden kurtulan çocukları da götürdükleri hediyelerle sevindiriyor. Psikolog ve sosyal hizmet uzmanları ise, depremzede vatandaşlarla uzun uzun sohbet ederek, onların bir nebze de olsa rahatlamasını sağlıyor. Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, Manavgat’a gelen depremzede vatandaşların her an yanlarında olduğunu dile getirerek, “Acılar paylaşıldıkça azaları.

 Çok zor olacak ama yaralarımızı hep birlikte el ele sarmaya çalışacağız. Depremin acısını yaşayan küçücük yüreklerin yüzlerine bir tebessüm kondurabiliyorsak ne mutlu. Depremzedelerimize kapılarını açan otellerimize de teşekkür ediyorum. Ekiplerimiz gece gündüz demeden destek hizmeti vermeye devam edecektir. Her zaman onların yanındayız” dedi. 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.