TÜNEKTEPE TELEFERİK YILLIK BAKIMA GİRİYOR

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Tünektepe Teleferik ve Sosyal Tesisleri yıllık periyodik bakım nedeniyle 23 Ocak Pazartesi gününden itibaren bir süre hizmet veremeyecek. 

17 Ocak 2023
TÜNEKTEPE TELEFERİK YILLIK BAKIMA GİRİYOR

Muhteşem bir Antalya manzarası keyfi sunan Tünektepe Teleferik ve Sosyal Tesisleri bakıma giriyor. Tesisler, rutin yıllık bakımları sebebiyle 23 Ocak 2023 tarihinden itibaren hizmetlerine ara veriyor. Ziyaretçilere daha konforlu ve güvenli hizmet sunabilmek adına yapılacak kapsamlı bakım çalışmaları sonrasında Tünektepe Teleferik ve Sosyal Tesisleri Antalyalılara ve yerli ve yabancı turistlere hizmet vermeye devam edecek. 

KAPSAMLI BAKIM YAPILACAK

Bakım çalışmaları kapsamında teleferik kabinlerinin teknik bakımları, direk ve hat bakımları, alt ve üst istasyon bakımları yapılacak. Teleferiğin hareketli ve mekanik parçaları kontrol edilecek. Sosyal tesislerde ise ziyaretçilere daha kaliteli ve konforlu bir hizmet sunabilmek için temizlik, genel bakım, düzenleme ve yenileme çalışmaları gerçekleştirilecek. 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.