MANAVGAT BELEDİYE BAŞKANI SN. ŞÜKRÜ SÖZEN’İN 2023 YILI YENİ YIL MESAJI

 

29 Aralık 2022
MANAVGAT BELEDİYE BAŞKANI SN. ŞÜKRÜ SÖZEN’İN 2023 YILI YENİ YIL MESAJI

Değerli Hemşerilerim,

 

Acısıyla, tatlısıyla bir yılı daha geride bırakıyoruz. Cumhuriyetimizin ikinci yüzyılına adım atacağımız 2023 yılına hep birlikte girmekten büyük mutluluk duyuyorum.

Yeni bir yıl, yeni başlangıçlar, yeni umutlar demektir. Bizler gelecek adına çok ümitliyiz.

2023 yılına girerken,  tüm insanlık için aydınlık günler ve mutlu bir gelecek beklentimizi daha da güçlendirerek hep birlikte yarınlara taşıyacağız.

 

Cumhuriyetimizin 100. Yılı olan bu anlamlı yılda, adalete, özgürlüklere ve ülkemizdeki demokrasiye olan büyük inancımızla Cumhuriyetimize ve Atatürk değerlerine daha çok sahip çıkacağız.

2023 yılı bize yeni ufuklar vaad ediyor. Şüphesiz, geleceğimizin ümit ettiğimiz gibi olması için, hepimizin üzerine önemli sorumluluklar düşüyor. En önemli sorumluluğumuz da birbirimize karşı yardımsever, anlayışlı ve hoşgörülü olmak.

 

Başta kamu kurum ve kuruluşları olmak üzere, sivil toplum kuruluşları ve toplumun tüm kesimleriyle birlikte, el ele vererek beraber yaşamak, çalışmak ve daha çok üretmek bizi aydınlık geleceğe taşıyacaktır.

Bizim bütün çabamız, halkımızın, çocuklarımızın, kadınlarımızın, büyüklerimizin yüzünü güldürmek, mutlu etmek içindir. Bu yüzden akılla, tutkuyla ve aşkla çalışıyoruz. Manavgat’ta ayrımsız, herkese eşit hizmet sunuyoruz. Kentimizi yenilemek için var gücümüzle çalışıyoruz.

 

Biz daha yaşanabilir bir dünyanın emekle, çalışmakla, azim ve kararlılıkla mümkün olduğuna inanıyoruz. Esin kaynağımız ve yol göstericimiz ise her zaman olduğu Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk olmaya devam edecek. Atatürk ve Cumhuriyet değerlerine yaraşır bir belediyecilik yapmaktan onur duyuyoruz.

 

Değerli Hemşerilerim,

Manavgat’ımızda 2023 yılı için kendimiz, kentimiz ve ülkemiz için büyük hedefler koyduk. Kentimizin yürekli çağdaş, güzel insanlarına yeni ve büyük eserler kazandırmak için yeni yeni projeler üretmeye devam edeceğiz.

 

Yeni yıla umutlarımızla giriyoruz. Umutsuz, ümitsiz hiçbir insan kalmasın istiyoruz. Bu ülke, bu vatan dara düşmesin. Yeni yılda terör, kavgalar, savaşlar, anlaşmazlıklar olmasın. Herkesin ekonomisi düzelsin. İşçimiz, esnafımız, emeklimiz evlerine rahatlıkla ekmek götürebilsin. Çocukların ölmediği, şehitlerimizin olmadığı, anaların ağlamadığı, kadınların şiddete uğramadığı bir yıl olsun istiyoruz. Barış olsun yurdumuzda.

 

Bu duygu ve düşüncelerle tüm Antalya ve Manavgat halkının, mülki, askeri ve adli erkan ile kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan tüm personelin, belediye meclis üyelerimizin, Manavgat Belediyesi’ne emek veren mesai arkadaşlarımızın, basın mensuplarının, sivil toplum örgütü kuruluşlarının, siyasi partilerimizin yeni yılını en içten dileklerimle kutlar, hizmet etmekten kıvanç ve derin haz duyduğum Manavgat’ın ve Antalya’mızın tüm güzide insanlarına, mutluluk, sağlık ve başarılar dilerim. Saygılarımla

     Şükrü SÖZEN

 Manavgat Belediye Başkanı

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.