ÇAĞIN- NEDEN BU CİDDİYET

 

10 Aralık 2022
ÇAĞIN- NEDEN BU CİDDİYET

Beyoğlu, İstanbul doğumlu Çağın, 2015 yılında kendi söz ve müziklerinden oluşan ilk profesyonel albümü Multivitamin’i sanatseverlerle buluşturdu. Akademik kariyerine devam ederken, besteleri, düzenlemeleri ve yazdığı sözlerle, yurt içi ve yurt dışında çıkan yerli ve yabancı prodüksiyonlara katkıda bulundu.

Vokalistlik, seslendirme ve oyunculuk performansları ile reklam ve jingle yapımlarında özel markalar ile iş birliği içerisinde sanat faaliyetlerine günümüzde de devam etmektedir.

Uzun bir aradan sonra, öğrencilerinin de verdiği motivasyonla tekrar stüdyo çalışmalarına hız veren Çağın, 31 Ekim 2022'de Güzel Müzik etiketi ile yayınladığı söz, müzik ve aranjesi kendisine ait, yeni çalışması "Neden Bu Ciddiyet?" ile müzik severlere, filtresiz yeni bir organik deneyim sunmaktadır.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.