KEPEZ ATA’SINI SAYGIYLA ANDI

Kepez Belediyesi, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ebediyete intikalinin 84’ncü yılında saygı ve minnetle andı. 

10 Kasım 2022
KEPEZ ATA’SINI SAYGIYLA ANDI

Büyük Önder Atatürk, ebediyete intikalinin 84’ncü yılında Kepez’de saygıyla anıldı. Kepez Belediyesi bahçesinde gerçekleştirilen ‘10 Kasım Atatürk’ü Anma Töreni’ne Başkan Hakan Tütüncü, meclis üyeleri, başkan yardımcıları, birim müdürleri ve belediye personeli katıldı. Büyük Önder Atatürk’ün hayata gözlerini yumduğu saat 9’u 5 geçe sirenlerin çalmasıyla saygı duruşunda bulunuldu. Kepez Belediyesi Zabıta ekiplerinin araçlarının sirenlerinin çalmasıyla başlayan anma töreninde bayraklar yarıya indirildi.

Rahmetle, minnetle anıyoruz

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, “Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, ebediyete irtihalinin 84. Yılında saygı, rahmet ve şükranla anıyoruz. Bugün bizlere düşen, vatanımıza ve bayrağımıza her zamankinden daha fazla sahip çıkarak; bağımsızlık uğruna karşısına çıkan bütün güçlükleri aşarak milletine bağımsızlığını armağan eden, kısa yaşamına sığdırdığı büyük başarılarla dünya milletlerine örnek olan Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün bize sunduğu değerleri korumak, bırakmış olduğu mirası bizden sonraki kuşaklara taşımak ve göstermiş olduğu yolda muasır medeniyetler seviyesine ulaşmak için var gücümüzle çalışmaktır. Hayatı boyunca sürdürdüğü bağımsızlık ve uygarlık mücadelesinde gücünü Türk Milleti’ne olan inanç ve güveninden alan Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ölümünün 84. Yılında bir kez daha saygı, rahmet ve şükranla anıyorum. Ruhu şad olsun.” dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.