YENİ DÖNEM KAYITLARI BAŞLADI

Konyaaltı Belediyesi Halk Oyunları Topluluğu’nun yeni üyelerinin belirleneceği seçmelerin kayıtları online olarak başladı. 

04 Kasım 2022
YENİ DÖNEM KAYITLARI BAŞLADI

Türk kültür ve sanatının ayrılmaz bir parçası olan halk danslarını yaşatmak, sergilemek ve sahip çıkmak amacıyla kurulan Konyaaltı Belediyesi Halk Oyunları Topluluğu yeni gönüllüler arıyor. 18 yaş üzerinde olup, Antalya’da ikamet eden ve halk oyunlarına ilgisi olan herkesin katılabileceği seçmelere kayıtlar başladı. Göreve geldikten sonra çok geçmeden kurdukları halk oyunları topluluğunun geldiği noktayı gururla takip ettiğini ifade eden Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, ‘’Türkiye’nin her bölgesinden vatandaşımızın yaşadığı Konyaaltı gibi bir ilçede böyle bir oluşum gerekli olduğu düşüncesiyle topluluğu kurduk. Gönüllü oyuncu seçmelerine gelen taleplerden de ne kadar doğru bir iş yaptığımızı anlıyoruz. Online olarak yaptıkları ön kayıt sonrasında müzik ve ritim bilgileri ölçülen gönüllüler içinde başarılı olanlar ekibimize dahil edilecek’’ dedi.


BAŞVURULAR ONLİNE
Yeni dönemde halk oyunları topluluğu üyesi olmak isteyen gönüllüler, www.konyaalti.bel.tr adresinden online olarak 11 Kasım Cuma’ya kadar başvuru yapabilecek. Vatandaşların ayrıca, 0 (242) 245 55 25 numaralı telefonu arayarak Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nden konuyla ilgili detaylı bilgi alabileceği bildirildi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.