BAŞKAN TÜTÜNCÜ’DEN, ATSO BAŞKANI BAHAR’A ZİYARET

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Antalya Ticaret ve Sanayi Odası(ATSO) Başkanı seçilerek görevine başlayan Ali Bahar’ı makamında ziyaret ederek, hayırlı olsun dileklerini iletti. 

25 Ekim 2022
BAŞKAN TÜTÜNCÜ’DEN, ATSO BAŞKANI BAHAR’A ZİYARET

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, geçtiğimiz günlerde seçim heyecanı yaşayan Antalya’nın en büyük meslek üst kuruluşu olan Antalya Ticaret ve Sanayi Odası’nı(ATSO) ziyaret etti. Başkan Tütüncü, ATSO’nun yeni başkanı Ali Bahar ve yönetimine başarı dileklerini iletti.

ATSO yönetim kurulu üyelerinin hazır bulunduğu ziyarete, Kepez Belediyesi Spor Kulübü onursal başkanı ve iş insanı Mustafa Yılmaz da eşlik etti.  Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, ATSO Başkanı Ali Bahar ve yönetimini tebrik etti.  ATSO Başkanı Ali Bahar da,  Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’nün ziyaretinden duyduğu mutluluğu dile getirdi.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, daha sonra ATSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Fatih Kabadayı’yı da ziyaret ederek,  hayırlı olsun dileklerini iletti.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.