ANTALYA SOKAKLARINI 3 MİLYON ÇİÇEK SÜSLEYECEK

Antalya Büyükşehir Belediyesi, kış aylarında Antalya’nın cadde ve sokaklarının rengarenk bir görüntüye kavuşması için 3 milyon kışlık çiçek dikimi gerçekleştirecek. 

19 Ekim 2022
ANTALYA SOKAKLARINI 3 MİLYON ÇİÇEK SÜSLEYECEK

Antalya Büyükşehir Belediye Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı ekipleri, kent merkezi ve ilçelerin rengarenk ve güzel görünmesi için çalışmalarını sürdürüyor. Hurma Bitki Üretim Tesislerinde, Antalya’nın cadde, sokak, refüj ve kavşaklarını süsleyen milyonlarca çiçek özenle ve titizlikle yetiştiriliyor. Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı tarafından üretimi yapılan yaklaşık 3 milyon kışlık çiçek kent merkezi başta olmak üzere ilçelerde de toprakla buluşturulmaya başlandı.

İLÇELER DE RENGARENK 

Antalya’nın dört bir yanındaki refüj ve kavşakları süsleyecek olan aslanağzı, menekşe, süs lahanası, alisyum türü çiçekler, kent estetiğine görsel güzellik katacak. Hurma Bitki Üretim Tesislerinde üretimi devam eden kışlık çiçekler toprakla buluşturulmaya başlandı. Kent merkezinin yanı sıra Kemer’in caddeleri ve Manavgat otogarı ile Doğu Garajı içerisindeki alanlar da kışlık çiçekler ile süsleniyor. 

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.