YÜKSEK SEÇİM KURULU ALİ BAHAR DEDİ

ATSO'nun 1 Ekim Cumartesi günü yapılan seçimlerinde Davut Çetin 59, Ali Bahar 58 oy aldı. 1 Ekimde gerçekleştirilen seçimlerde önümüzdeki 4 yıl görev alacak 49 meslek komitesindeki, 283 Meslek Komite Üyesi ve 117 meclis üyesinin ardından, 7 ekimde Yönetim Kurulu Başkanı ve üyeleri, disiplin kurulu ve TOBB delegelerinin seçimi yapıldı. Sandıkların açılıp oyların sayılmasıyla, 59 Kırmızı, 58 Mavi listeye oy çıktı. 

14 Ekim 2022
YÜKSEK SEÇİM KURULU ALİ BAHAR DEDİ

 Seçim kurulu kırmızı listede "İşaretli oy" kullanıldığını tespit edip 56 oyu iptal etti. Yapılan tespite göre, kırmızı listenin 3 geçerli oyuna karşılık mavi listenin 58 oyunun geçerli olduğuna karar verdi. Ve bunun sonucunda Ali Bahar ATSO Başkanı olarak seçilmişti. Sonrasında Davut Çetin ve ekibinin İl Seçim kuruluna başvurması ile Kırmızı Liste adayı yani Davut Çetin’in ATSO Başkanı olmasına karar verildi. Mavi Liste adayı Ali Bahar son olarak Yüksek Seçim Kuruluna başvurdu. Yüksek Seçim Kurulu, ATSO ile ilgili İl Seçim Kurulu'nun kararını bozarak Kepez İlçe Seçim Kurulu'nun mavi listenin, Yani Ali Bahar’ın ATSO Başkanlığını kazandığı kararını onayladı. Yeni ATSO Başkanı Ali Bahar oldu.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.