KEPEZ BELEDİYESİ, YENİ YETENEKLER ARIYOR

Kepez Belediyesi’nin Antalya Çocuk ve Gençlik Senfoni Orkestrası başvuruları 24 Eylül’de sona erecek. 

19 Eylul 2022
KEPEZ BELEDİYESİ, YENİ YETENEKLER ARIYOR

Kepez’in kültür ve sanat hayatının gelişmesini misyon edinen ve 2010 yılından itibaren başarılı çalışmalara imza atan Kepez Belediyesi Antalya Çocuk ve Gençlik Senfoni Orkestrası yeni sezon kayıtlarına devam ediyor. Çocuk ve gençler için kurulan Antalya Çocuk ve Gençlik Senfoni Orkestrası yeni yetenekler ile kadrosunu güçlendiriyor. Antalya’yı ve Kepez Belediyesini en iyi şekilde temsil eden Antalya Çocuk ve Gençlik Senfoni Orkestrası; Keman, Viyola, Viyolonsel (Çello), Kontrbas, Yan Flüt, Fagot, Klarnet, Obua, Korno, Trombon, Tuba, Trompet ve Vurmalı Çalgılardan oluşuyor.

24 Eylül son gün

Gençleri sanata teşvik etmek amacıyla pek çok başarılı çalışmaya imza atan Kepez Belediyesi, Antalya Çocuk ve Gençlik Senfoni Orkestrası ile 6-22 yaş grubu öğrencilerini bir araya getirerek çocuklara ve gençlere senfonik müziği yaşıtları aracılığıyla sunuyor ve çok sesli evrensel müziği yaygınlaştırmayı hedefliyor. Repertuarı Türk Halk Müziği, Türk Sanat Müziği, Klasik Batı Müziği ve güncel müziklerden oluşan Engin Beslek eğitmenliğindeki Çocuk ve Gençlik Senfoni Orkestrası’nda yer almak isteyenler için başvurular devam ediyor. Senfoni Orkestrasında yer almak isteyenlerin başvurularını 24 Eylül’e kadar Erdem Bayazıt Kültür Merkezi’ne yapmaları gerekiyor.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.