30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI COŞKUYLA KUTLANIYOR

Başkan Böcek resmi geçit törenine katılarak halkı selamladı 

30 Ağustos 2022
30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI COŞKUYLA KUTLANIYOR

30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 100’üncü yılı Antalya’da coşkuyla kutlandı. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen törene katıldı. Başkan Böcek, çelenk sunma töreninin ardından halkı selamlayarak bayramlarını kutladı.
 

Antalya’daki 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları kapsamında Cumhuriyet Meydanı’nda çelenk sunma töreni düzenlendi.  Antalya Valisi Ersin Yazıcı ve Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek Atatürk Anıtı’na çelenk sundu.
BAŞKAN BÖCEK GEÇİT TÖRENİNE KATILDI
Çelenk sunumunun ardından 30 Ağustos programı Antalya Valiliği’nde düzenlenen tebrik kabulü ile devam etti. Vali Ersin Yazıcı ve Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, tebrikleri kabul ettikten sonra Cumhuriyet Caddesi’ndeki kutlama programına katıldı. Vali Yazıcı ve Başkan Böcek, ellerindeki Türk bayraklarıyla caddenin her iki yanını dolduran Antalyalıları selamlayarak bayramlarını kutladı. Başkan Böcek daha sonra protokol ve vatandaşlar ile birlikte resmi geçit törenini izledi. 

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ATA’NIN HUZURUNDA

 30 Ağustos Zaferi’nin 100’üncü yıldönümü nedeniyle Antalya Büyükşehir Belediyesi önünde de tören düzenlendi. Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Cansel Tuncer tarafından Başkan Muhittin Böcek adına hizmet binası önünde bulunan Atatürk Anıtı’na çelenk sunuldu.

SAYGI DURUŞU VE İSTİKLAL MARŞI

Çelenk sunumunun ardından Genel Sekreter Cansel Tuncer, Genel Sekreter Yardımcıları, Daire Başkanları ve zabıta personelleri Cumhuriyetin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları ve tüm şehitler için saygı duruşunda bulunuldu. Tören İstiklal Marşı’nın okunmasıyla sona erdi.

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.