BAŞKAN BÖCEK AŞURE ETKİNLİĞİNDE

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Muratpaşa İlçe Başkanlığı’na bağlı 6 mahalle temsilciliğinin ortaklaşa düzenlediği aşure etkinliğine katıldı. Başkan Böcek, kazanın başına geçerek, vatandaşlara aşure ikram etti. 

12 Ağustos 2022
BAŞKAN BÖCEK AŞURE ETKİNLİĞİNDE

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, CHP Muratşa İlçe Başkanlığı’na bağlı Soğuksu, Meltem, Bayındır, Güvenlik, Yıldız ve Varlık mahalle temsilciliğinin ortaklaşa düzenlediği aşure etkinliğinde vatandaşlar ile bir araya geldi. Aşure etkinliğine CHP İl Başkanı Nuri Cengiz, CHP Milletvekilleri Cavit Arı, Çetin Osman Budak, Aydın Özer, Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, meclis üyeleri, partililer ve vatandaşlar katıldı. 

AŞURE BEREKET GETİRSİN

Başkan Muhittin Böcek, aşure kazanın başına geçerek, vatandaşlara aşure ikramında bulundu.  Aşure etkinliğini düzenleyen 6 mahalle temsilcisine teşekkür eden Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, “Aşuremiz bereket getirsin, dostluğu, kardeşliği daha güzel pekiştirdiğimiz günlerde bir arada oluruz inşallah. Allah kabul etsin” dedi. 

Başkan Böcek, vatandaşlarla sohbet ederek, ikram edilen aşureyi yedi. 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.