TÜTÜNCÜ, ANTALYA KORKUTELİLİLER DERNEĞİNİ AĞIRLADI

Akdeniz Belediyeler Birliği ve Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Antalya Korkutelililer Derneğinin ilkini Dokumapark’ta gerçekleştirdiği "Mühendis -Mimarlar Buluşması" tanışma ve proje toplantısına katıldı. Başkan Tütüncü, Dokuma Fabrikasının değişim ve dönüşüm sürecini anlattı, tarihe ışık tutan fabrika alanına kazandırılan muhteşem eserleri gezdirdi. 

28 Temmuz 2022
TÜTÜNCÜ, ANTALYA KORKUTELİLİLER DERNEĞİNİ AĞIRLADI

Antalya Korkutelililer Derneği, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’nün ev sahipliğinde DokumaPark’ı gezdi. Başkan Tütüncü ve Antalya Korkutelililer Derneği, gün sonunda Dokuma fabrikasının memur yemekhanesinden dönüştürülen Emekliler Lokalindeki akşam yemeğinde bir araya geldi. "Mühendis -Mimarlar Buluşması" toplantısına Antalya Korkutelililer Derneği Başkanı Adnan İmirgi, ve dernek üyeleri katıldı. Yemek sonrası Dernek Başkanı İmirgi, Başkan Tütüncü’ye plaket takdim etti.

Kültür Ve Sanat Adasını Gezdiler

 Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’nün rehberliğinde Antalya Korkutelililer Derneği, kültür ve sanat adasına dönüştürülen Dokumapark’ı gezdi. Yoğun geçen gezinin ardından dernek üyeleri, son durak olarak Araba Müzesine geçti. Başkan Tütüncü, eserler ve araçlar hakkında bilgi verdi. Dokumapark’ta anılarının tazelendiği gezi, akşam yemeği ile son buldu.  Akşam yemeğinde konuşan Antalya Korkutelililer Derneği Başkanı Adnan İmirgi  “Bugün bizleri Antalya Korkutelililer Derneğinin etkinliğinde Antalya’da yaşayan Mühendis ve Mimarlar grubunun ilk toplantısını Hakan Başkanımın ev sahipliğinde yapmış bulunuyoruz. Kendilerine ve ekibine bugün Dokumapark’ta bizleri ağırladıkları için yönetim kurulum, şahsım ve hemşehrililerim adına teşekkür ediyorum.” dedi. Dernek Başkanı Adnan İmirgi’nin konuşmasının ardından Başkan Tütüncü “ Dernek Başkanı Adnan İmirgi’ye bizleri bir araya getirdiği için teşekkür ediyorum.  Bugün burada yoruldunuz.  Dokumapark’ta yapılan çalışmalarda büyük bir ekibin 15 yıllık bir emeği var. Antalya için bir değer ortaya çıkartmaya çalıştık. 13 müze, 3 Kütüphane, 1 Bilim Merkezi,  25 bin 500 metrekare genişliğinde bir Botanik Bahçe,  Sanat Galerisi, bir Eğitim Merkezi ve yapılamakta olan Nostalji oteliyle birlikte burası ciddi bir kompleks oldu.  Yaklaşık 200 bin kişinin ağırlanabileceği bir meydanımız bulunuyor. İlk etkinliğimiz Akdeniz Bölgesinin İlk, Bilim ve Teknoloji organizasyonu olan BİLİMFEST oldu. Yakında Balık Pazarımızda açılacak. Biz sadece orkestra şefiyiz. Ekibi hedefleri gerçekleştirmek için organize ederiz. Burada olduğunuz için hepinizin gönlüne ve ayağına sağlık, çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.