ÇEVRE EĞİTİM VE İNOVASYON MERKEZİNDE KAĞIT HAMURUNDAN ÇEVRE DOSTU HEYKELLER ATÖLYESİ

 

22 Temmuz 2022
ÇEVRE EĞİTİM VE İNOVASYON MERKEZİNDE KAĞIT HAMURUNDAN ÇEVRE DOSTU HEYKELLER ATÖLYESİ


Antalya Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı olarak 7 Haziran 2022'den beri Karaalioğlu Parkı içerisinde hizmet veren Çevre Eğitim ve İnovasyon Merkezi iklim değişikliği ile mücadeleyi, sürdürülebilir çevreyi, doğal ve ekolojik değerlere saygılı yaşamayı hedef alan atölyelerini sürdürüyor.

Merkez sorumlusu Çevre Mühendisi Ahu Nur Şahin tarafından düzenlenen atölyelerde öğrenciler, ev hanımları, sivil toplum kuruluşları, sanatçılar ile 7'den 77'ye katılımcılar ağırlanıyor.
Bu hafta da katılımcılar, "Çevre Dostu Heykeller" sergileri ile tanınan Nazan-Hüseyin Köse çifti ile atık kağıtları hamur haline getirerek heykel yapımını deneyimlediler. Atölyede, grubun birlikte oluşturduğu bir heykel de sergilenmek üzere merkeze hediye edildi. Merkez, çocuklar başta olmak üzere yerli ve yabancı misafirlerin ve tüm vatandaşların katılımına açıktır.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.