ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI MUHİTTİN BÖCEK’İN KURBAN BAYRAMI MESAJI

 

07 Temmuz 2022
ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI MUHİTTİN BÖCEK’İN KURBAN BAYRAMI MESAJI

Sevgili Hemşehrilerim,

 

Yardımlaşmanın ve dayanışmanın öne çıktığı, sevinci ve huzuru doyasıya yaşadığımız bir Kurban Bayramı’nı daha kutluyor olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. 

 

Bayramlar, mutluluktur, huzurdur, sevinçtir. İnsanları bir araya toplayan, yaraları saran, dargınlıkları, kırgınlıkları sona erdiren en özel günlerdir bayramlar. Çocukluğumuza dair en güzel anları, en güzel hatırları yaşadığımız zamanlardır bayramlar. 

 

Başucundaki bayramlık ayakkabıları ile uyuyan çocuklar, bayramlaşmaya gelecek çocuklar için hazırlanan mendil ve çoraplar… Günler öncesinden yapılan hazırlıklar şimdilerde pek kalmasa da bayramlar hala sevdiklerimizle, büyüklerimiz ve küçüklerimizle beraber olduğumuz eşsiz zamanlardır.  

 

Dini vecibelerimizi yerine getirdiğimiz Kurban Bayramı; birlik ve beraberliğin güçlendiği, paylaşma ve dayanışma duygularının pekiştirildiği bir bayramdır. Antalya Büyükşehir Belediyesi olarak biz de hemşehrilerimizin ve kentimize gelen misafirlerimizin sorunsuz bir bayram yaşaması için tüm önlemlerimizi aldık. Bayram süresince de tüm birimlerimizle görevimizin başında, sizlerin hizmetinde olacağız. 

 

Her yıl olduğu gibi bu yıl da 3 farklı noktada ücretsiz kesim hizmeti sunacağız. Usta kasaplarımız kesiminden parçalanmasına kadar sağlıklı ve hijyenik koşullarda vatandaşlarımıza hizmet verecek. Bayram öncesi kurbanlık satış alanlarında gerçekleştirdiğimiz ilaçlama çalışmalarına bayram süresince ve sonrasında da aralıksız devam edeceğiz. Kurban kesimlerinin Antalya’mıza yakışır şekilde yapılması için Zabıta ekiplerimiz görev başında olacak. Kurban kesimlerinin sadece belirlenen yerlerde yapılması noktasında siz değerli hemşehrilerimin de gereken hassasiyeti göstereceğinize inanıyorum. 

 

Sevgili Antalyalılar, kıymetli hemşehrilerim,

 

Eski bayramlar tadında, tüm ailenizle, sevdiklerinizle bir arada olacağınız bir bayram geçirmenizi temenni ederim. Bayramın tüm dünyaya, ülkemize, şehrimize başta sağlık olmak üzere mutluluk, huzur ve barış dolu güzel günler getirmesini dilerim. Barış ve mutluluktan yana tüm değerlerimizi koruduğunuz nice bayramlar dileğiyle Kurban Bayramınızı kutlarım. 


 

Muhittin BÖCEK 

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.