ÜCRETSİZ VE RANDEVULU KURBAN KESİMİ

Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, Kurban Bayramı’na yönelik hazırlıkları tamamladıklarını belirterek, kurbanlarını kestirmek isteyen vatandaşların belediyenin www.konyaalti.bel.tr adresinden randevu alarak ücretsiz uzman kasaplara kesim yaptırabileceklerini söyledi. 

04 Temmuz 2022
ÜCRETSİZ VE RANDEVULU KURBAN KESİMİ

Kurban Bayramı hazırlıklarını tamamlayan Konyaaltı Belediyesi, vatandaşların kurban kesimi sırasında sorun yaşamaması için tüm önlemleri aldı. Kurban kesimi için 3 ayrı nokta belirlenirken, kesimlerin her yıl olduğu gibi ücretsiz olacağı bildirildi. Vatandaşların www.konyaalti.bel.tr adresinden randevu alması gerektiği bildirilirken, kurban kesmek isteyen vatandaşların Konyaaltı ilçesinde ikamet etmesi gerektiği belirtildi. Küçükbaş hayvan kestirmek isteyenler Liman Mahallesi Kapalı Pazar Yeri ve Siteler Mahallesi Kapalı Pazar Yeri’nde mesleğinde uzman kasaplara ücretsiz kesim yaptırabilecek. Altınkum Mahallesi Kapalı Pazar Yeri’nde ise sadece büyükbaş ve küçükbaş hayvan kesimi yapılacak.

HİJYENE ÖNEM VERİYORUZ

Her Kurban Bayramı’nda olduğu gibi bu bayramda da vatandaşlara ücretsiz kurban kesimi hizmeti vereceklerini ifade eden Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, kurban kesimi yapacak görevlilere gerekli hijyen eğitimi verdiklerini söyledi. Kesim sırasında en çok önem verdikleri konunun hijyen olduğunu belirten Başkan Esen, “Yurttaşlarımızın huzurlu ve sağlıklı bir bayram geçirmelerini istiyoruz. Bunun için gerekli tüm hazırlıklarımızı yaptık. Bu noktada en çok hijyene önem veriyoruz. Aynı zamanda vatandaşlarımızın da belirlenen kurallara uyması büyük önem arz ediyor. Ben şimdiden tüm yurttaşlarımıza sağlıklı, huzurlu ve mutlu bir bayram diliyorum” dedi.

Konyaaltı Belediyesi, kurban satış noktaları olarak Zümrüt Mahallesi, Cumhuriyet Caddesi’ni belirledi. Vatandaşların kurban satış noktalarına daha rahat ulaşabilmesi için sosyal medyada hesaplarından açık adres ve gerekli yol tariflerinin paylaşılacağı bildirildi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.