GENÇLER AVRUPA’YI TANIYACAK

Antalya Büyükşehir Belediyesi 2022 Avrupa Gençlik Yılı çerçevesinde 9 Mayıs Avrupa Günü’nü Genç Gönüllülere yönelik düzenlenen bilgilendirme toplantısı ile kutladı. Büyükşehir Belediyesi bünyesinde düzenlenen etkinliklerde aktif olarak görev alan gençlere Avrupa’da istihdam, eğitim, girişimcilik fırsatları anlatıldı. 

12 Mayıs 2022
GENÇLER AVRUPA’YI TANIYACAK

Gençlerin fırsatlardan haberdar olması amacıyla düzenlenen toplantıda Dış İlişkiler Daire Başkanı Zeynep Tuğçe Çiftçibaşı Güç gençlere fırsatlar hakkında bilgi verdi. Daha önce Avrupa ülkelerine program kapsamında giden gençler ise toplantıya online katılarak tecrübelerini paylaştı. 

GENÇLER AVRUPA’YI TANIYACAK

Antalya Büyükşehir Belediyesi Dış İlişkiler Dairesi Başkanlığı’nın yürüttüğü Erasmus+  Avrupa Dayanışma Programı projeleri kapsamında 11 gence Avrupa ülkelerinde istihdam, eğitim, girişimcilik gibi fırsatları yerinde görmeleri için destek sağlanacak. Bu sayede gençler Avrupa ülkelerini tanımış olacak. Projelere başvuru yapmak isteyen 18-30 yaş arası tüm gençler Avrupa Gençlik Portalı‘na ( European Youth Portal) kayıt yaptıktan sonra Antalya Büyükşehir Belediyesi proje ilanlarına 21 Mayıs- 21 Haziran tarihleri arasında başvuru yapabilirler.  Başvuru için: https://europa.eu/youth/home_tr 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.