BAŞKAN UYSAL’DAN 23 NİSAN MESAJI

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajında “Ne mutlu milletimizin aydınlık geleceği için çalışan güzel çocuklarımıza. Ne mutlu bize. Bayramımız kutlu olsun” dedi. 

22 Nisan 2022
BAŞKAN UYSAL’DAN 23 NİSAN MESAJI

Muratpaşa Belediyesi, TBMM’nin açılışının 102’nci yıl dönümü, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı Antalya’nın ilk ve tek açık hava çocuk oyun dünyası teneffüs parkta düzenlenecek çocuk şenliğiyle kutlayacak. Atölyeler, çocuk bandosu, çizgi film karakterleri, konserler ve birbirinden renkli oyunlarla kutlanacak 23 Nisan için Teneffüs Park’ta hazırlıklar tamamlandı. Teneffüs Park’ta 23 Nisan Çocuk Şenliği, saat 13.00’te başlayacak.  

Muratpaşa Belediyesi, ayrıca, her bayram da olduğu gibi Tekelioğlu Caddesi’ni Türk Bayrakları ve Atatürk posterleriyle donattı. Cadde boyunca apartmanlardan sarkan kırmızı beyazlı bayraklar ve Atatürk posterleriyle cadde bambaşka bir görünüme büründü.

Diğer yandan Başkan Uysal, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayasıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Uysal, şunları söyledi:

“102 yıl önce, 1920’de milletimiz, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde ‘Kendi kaderimi ben belirlerim. Geleceğimi ben belirlerim. Milli egemenlik bendedir’ dedi. 23 Nisan 1920’de TBMM açıldı. Bu çok önemli günü, Gazi Mustafa Kemal Atatürk gelecek nesillerimizin ülkemize sahip çıkma duygusu içinde olmasının coşkusuyla çocuklarımıza armağan etti. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’mız kutlu olsun. Ne mutlu milletimizin aydınlık geleceği için çalışan güzel çocuklarımıza. Ne mutlu bize. Bayramımız kutlu olsun.”

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.