MURATPAŞA’NIN İFTAR SOFRASINDA İNSANLAR BULUŞUYOR

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Yüksekalan Mahallesi’nde düzenlenen iftarda, “Biz, şehrimizin kalitesini fiyakalı, parlak yerlere göre değil insanlarımızın aynı sofraya oturmasına göre ölçüyoruz” dedi. 

19 Nisan 2022
MURATPAŞA’NIN İFTAR SOFRASINDA İNSANLAR BULUŞUYOR

Muratpaşa Belediyesi’nin mahallelerde düzenlendiği iftarlarda bu kez adres, kentin en eski yerleşim yerlerinden Yüksekalan oldu. Balbey ve Elmalı mahalleleri sakinlerinin de katıldığı iftarda Başkan Uysal’ın yanı sıra muhtarlar, belediye meclis üyeleri, siyasi partiler ve sivil toplum kuruluşlarından temsilciler de yer aldı. Muratpaşa’nın iftar sofrasında binlerce kişi orucunu açarken sofra duasını ise Muratpaşa İlçe Müftüsü İshak Göksel yaptırdı.

Başkan Uysal, iftarın ardından yaptığı konuşmada, Muratpaşa’da herkese eşit bir mesafe içinde belediyecilik hizmeti verdiklerini söyledi. “Turunç Masa’yı aradığınız zaman ‘Kimsin’ diyen yok, ‘Necisin, nereden geldin’ diyen yok” diyen Başkan Uysal, şöyle konuştu:

“Bu yaşantımız her şeyimize yansır. Bütünü dini ve milli bayramlarımız, özel günlerimizi, yan yana, can cana kenetlenerek yaşıyoruz. Ne mutlu bize. Muratpaşa’mız bizim inanç ve kültürümüzün en güzel yaşandığı yerlerden bir tanesidir. Biz, şehrimizin kalitesini fiyakalı, parlak yerlere göre değil insanlarımızın aynı sofraya oturmasına göre ölçüyoruz. Biz şehrimizin kalitesini israfa kaçılan ortamlara göre değil engellilerimize, yaşlılarımıza, tek başına çocuk büyütmek zorunda kalan kadınlarımıza ne kadar ulaşabiliyoruz, buna göre ölçüyoruz. Şehrimizi kaliteli görüyoruz. Boy hizamızı buna göre belirliyoruz.”

ANTALYASPOR İFTARINDA

Başkan Uysal, Yüksekalan Mahallesi’nde düzenlenen iftarın ardından Antalyaspor Vakfı’nın Hasan Subaşı Tesislerinde düzenlendiği iftara katıldı. Başkan Uysal, Süper Lig’de üst üste 6’ncı galibiyetini alan Antalyaspor ve yönetimini kutlarken “Başarılarının devamını diliyoruz. Bizler de, Antalyaspor’umuz için elimizden gelen katkıyı koyduk. Bundan sonra da koymaya devam edeceğiz” dedi.   

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.