ÇOCUK KOROSU MÜZİKSEVERLERLE BULUŞUYOR

Konyaaltı Belediyesi Müzik Akademisi Çok Sesli Çocuk Korosu, 20 Nisan Çarşamba günü Nazım Hikmet Fuar ve Kongre Merkezi’nde saat 20.30’da sahne alacak. 

19 Nisan 2022
ÇOCUK KOROSU MÜZİKSEVERLERLE BULUŞUYOR

 Konyaaltı Belediyesi, Çok Sesli Çocuk Korosu’nu 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında müzikseverlerle buluşturuyor. Nazım Hikmet Fuar ve Kongre Merkezi’nde saat 20.30’da düzenlenecek konserde, genç yetenekler sahne alacak.

 Elvan Vural Akçalı’nın şefliğinde Çok Sesli Çocuk Korosu konserinde piyano ve düzenlemelerde Osman Gazi Akçalı, kemanda Ulviye Gül Tezcan, viyolonselde Ela Akçalı, flütte İrem Demirel sahnede olacak. Ücretsiz düzenlenecek konsere tüm vatandaşlar katılabilecek. Çok Sesli Çocuk Korosu’nun ‘Müzik Dolu Konyaaltı’ projesi kapsamında 2020 yılında kurulan Müzik Akademisi çatısı altında yer aldığını ifade eden Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen “Çocuklarımızın gurur gününde düzenleyeceğimiz konsere tüm müzikseverleri bekliyoruz. Uzun süren hazırlık sürecinde uzman kadromuz tarafından eğitim alan yetenekli gençlerimiz, hayal ettikleri müzik eğitimini koromuzda ücretsiz alıyor. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.   

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.