ANTALYA GÖNÜL ELÇİLERİ İFTARINDA BULUŞTU

Kepez Belediyesi’nin Mimar Sinan Kongre Merkezi’nde düzenlediği Antalya Gönül Elçileri İftarına katılan Başkan Hakan Tütüncü, “Bu akşamki iftar sofralarımızı sevgili annelerimizle hepimizin çocukları için kurduk. İftar sofraları birbirimizi yakından hissettiğimiz vakilerdir” dedi. 

18 Nisan 2022
ANTALYA GÖNÜL ELÇİLERİ İFTARINDA BULUŞTU

Kepez Belediyesi, hepimizin çocukları için iftar programı düzenledi. Mimar Sinan Kongre Merkezi’ndeki iftar programına Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, çok sayıda gönül elçisi ve çocuklar katıldı. Başkan Hakan Tütüncü’nün anne ve babasının da katıldığı yemekte gönül kapıları aralandı, güzel bir vakit paylaşıldı. Ramazan ayının kalpleri gönülleri birleştirdiğini söyleyen Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, “Birbirimizi yakından hissettiğimiz vakitler. İşte! Ramazan'ın tadı, Ramazan'ın güzelliği tam da buralarda… Bu geniş sofralarda gönül gönüle orucumuzu iftar etmek, iftar sevincimizi paylaşmak, bu mutlulukların en güzeli… Bugün de siz çocuklarımızla hepimizin çocukları ile bir arada olalım, onlarla birlikte bu güzel ortamı paylaşalım, güzel bir vakit olsun ve bu güzel vaktin bereketinden hepimiz istifade edelim istedik. Ve sizleri davet ettik. Sağ olun, sizlerde davetimize icabet ettiniz. Bu güzel ortamı oluşturdunuz, bu güzellikleri meydana getirdiniz. Rabbim Ramazan-ı Şerifimizi mübarek eylesin. İnşallah bu güzel ayın feyzinden, rahmetinden, bereketinden istifade etmiş olarak rabbim bayrama kavuşmayı nasip etsin.” “ diye konuştu.

RABBİM YILINA ZAMANINA ERİŞTİRSİN

Büyüklerin iftar sofralarının etrafında buluştuklarında “Rabbim yılına ve zamanına eriştirsin” dediklerini hatırlatan Başkan Tütüncü,  “İşte o eskilerin duasıyla bu güzel sofrayı selamlamak istiyorum. Sizlerle birlikte olmaktan, beraber olmaktan, bu müstesna anı paylaşmaktan, aynı sofranın etrafında bulunmaktan, büyük bir mutluluk duyduk. Rabbim hepimizi, bizi, her birimizi güzel bir Ramazan'a eriştirsin. Ve arkasından da büyüklerimizin dualarında olduğu gibi, Rabbim yılına ve zamanına sağlıkla afiyetle yetiştirsin. Sevgilerimiz hep büyüsün, her vesileyle kalplerimizi birbirine yaklaştırsın, kalplerimizi birleştirsin. Bu sofralar hepimize cennet sofraları olsun.” dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.