ALANYA’DA KIRSAL YOLLARDA BAKIM-ONARIM

Antalya Büyükşehir Belediyesi kırsal mahallelerde ulaşımda sorun yaşanmaması için yoğun bir şekilde çalışıyor. 

22 Mart 2022
ALANYA’DA KIRSAL YOLLARDA BAKIM-ONARIM

Antalya Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Alanya ekipleri ilçenin kırsal mahalle yollarında bakım onarım, genişletme çalışmaları yapıyor. Alanya’da birçok vatandaşın kullandığı Gedevet Yolu’nda dar olan kısımlar genişletilerek alt yapısı tamamlandı ve üzerine sıcak asfalt döküldü. 

TAŞ DUVAR ÇALIŞMASI

Diğer yandan ulaşım yoğunluğu olan Taşatan Yolu’nda da heyelan nedeniyle bozulan yerlere bakım ve onarım kapsamında sıcak asfalt dökülerek ulaşıma açıldı. Değirmendere ve Oba Alacami grup yollarında ise bozulan noktalara onarım gerçekleştirildi. Mahmutseydi Mahallesi yolunda ise göçük olan noktaya taş duvar ve dolgu çalışması gerçekleştiriliyor. Dim Vadisi’ndeki Uzunöz ve Alanya’nın kuzeyindeki Mahmutseydi Mahallesi yolunda da heyelan sonrası göçük olan yerlerde taş duvar çalışmaları başlatıldı. 

KARLA MÜCADELE SÜRÜYOR

Büyükşehir ekipleri Alanya Otogarı içinde de bozulan yollarda bakım onarım çalışması gerçekleştirdi. Otogar içi yolları yaz sezonuna hazırlanmış oldu. Öte yandan kırsal ekiplerinin karla mücadelesi de sürüyor. Gören Yaylası yolunda kar temizleme ve yol açma çalışmaları gerçekleştirdi. Greyder ve kepçe ile yayla yolu açılarak ulaşım sağlandı.  

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.