BAŞKAN KÖLEOĞLU 18 MART ÇANAKKALE ZAFERİ VE ŞEHİTLERİ ANMA GÜNÜ PROGRAMINA KATILDI

18 Mart Çanakkale Zaferi'nin 107'nci yıldönümü ve Şehitler Günü dolayısıyla Kumluca Belediye Başkanı Mustafa Köleoğlu, Kumluca Cumhuriyet Meydanında gerçekleşen resmî tören ile anma ve kutlama etkinliğine katıldı. 

18 Mart 2022
BAŞKAN KÖLEOĞLU 18 MART ÇANAKKALE ZAFERİ VE ŞEHİTLERİ ANMA GÜNÜ PROGRAMINA KATILDI

Cumhuriyet Halk Partisi Antalya Milletvekili Aydın Özer, Belediye Başkanı Mustafa Köleoğlu, Kumluca Kaymakamı Uğur Kolsuz, Cumhuriyet Savcısı Muhammet Numan Ergin, Cumhuriyet Halk Partisi Kumluca İlçe Başkanı Arif Kocacık, İyi Parti Kumluca İlçe Başkanı Bekir Bircan ilçe protokolü ve vatandaşların katılımıyla, Cumhuriyet Meydanında 18 Mart Şehitler Günü ve Çanakkale Zaferi 107'inci yıldönümü Çelenk Sunma Töreni gerçekleştirildi.

Başkan Köleoğlu törenin ardından, Kumluca Anadolu Lisesi’nin düzenlediği 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü için Mehmet Akif Ersoy Kültür Sanat ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen programa katıldı.

Programda öğrencilerin hazırladığı ‘’Çanakkale Zaferi’’ Konulu gösteri izleyicilerden tam not aldı.

Başkan Köleoğlu, ‘’Çanakkale Zaferi’’ yarışmalarda dereceye giren öğrencilere hediyelerini takdim etti.

Program sonrası gösterideki öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektirildi.

 

 

 

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.