ÇANAKKALE ZAFERİ’NİN 107’INCİ YILI TÖRENLERLE KUTLANDI

Başkan Böcek kahraman şehitleri andı 

18 Mart 2022
ÇANAKKALE ZAFERİ’NİN 107’INCİ YILI TÖRENLERLE KUTLANDI

18 Mart Çanakkale Zaferi'nin 107’nci yıl dönümü ve Şehitleri Anma Günü nedeniyle Antalya’da tören ve anma programı düzenlendi. Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Uncalı Şehitliği’nde düzenlenen anma törenine katılarak, şehit kabirlerine karanfil bıraktı, dua okudu. 

 

18 Mart Çanakkale Zaferi'nin 107’nci yıl dönümü ve Şehitleri Anma Günü kapsamında ilk tören Uncalı Şehitliği’nde düzenlendi. Törene katılan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek de şehitlik anıtına çelenk sundu. Tören 3 el saygı atışı yapılmasının ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla devam etti. Şehitlerimiz için dualar okundu. 

KARANFİL BIRAKTI

Antalya Valisi Ersin Yazıcı, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek  ve beraberindeki heyet daha sonra şehit kabirlerini ziyaret edip, karanfil bıraktı. Başkan Böcek, şehit aileleri ile yakından ilgilendi. Başkan Muhittin Böcek, Uncalı Şehitliği’ndeki törenin ardından Vali Ersin Yazıcı ve protokol üyeleri ile birlikte Atatürk Kültür Merkezi’ndeki 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü Programı’na geçti. 

AKM’DE TÖREN DÜZENLENDİ

Çanakkale Zaferi Anma etkinlikleri Atatürk Kültür Merkezi’nde düzenlenen Program ile devam etti. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan programda
günün anlam ve önemini belirten konuşmalar yapıldı. Törende İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen Çanakkale konulu şiir ve kompozisyon yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi. Başkan Muhittin Böcek de dereceye giren öğrencilere plaketlerini takdim etti. Fettah Tamince Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Öğretmen ve Öğrencilerinin hazırlamış olduğu “Şehitler Toprağı Çanakkale” isimli oratoryo gösterisinin ardından Başkan Muhittin Böcek, Vali Ersin Yazıcı ve protokol ile birlikte AKM fuayesinde açılan sergiyi gezdi. 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.