MURGEM’E BAŞVURULAR BAŞLADI

MURATPAŞA Belediyesi’nin, gençlerin üniversite hayalini gerçeğe dönüştüren Muratpaşa Gençlik Eğitim Merkezi’nde (MURGEM), 12’nci sınıflar için ön kayıt süreci başladı. MURGEM’in Kızılsaray Mahallesi’ndeki merkezine yapılacak başvurular 1 Nisan’a kadar devam edecek. 

15 Mart 2022
MURGEM’E BAŞVURULAR BAŞLADI

Antalya'da Muratpaşa Belediyesi'nin gençleri üniversite sınavına hazırlarken sosyo-kültürel gelişimlerini de desteklemek için çalışmalarını yürüten MURGEM, yeni dönem hazırlıklarına başladı. Merkez, 12’nci sınıflar için ön başvuru dönemini açtı. 1 Nisan’a kadar devam edecek başvurular Kızılsaray Mahallesi’nde bulunan merkez binasına yapılacak. Başvuru sırasında 3 vesikalık fotoğraf, öğrenci belgesi, kimlik fotokopisi, anne ve babanın gelir belgesi, çalışmıyorlarsa bunu gösterir belge ve Muratpaşa'da oturduğuna dair ikametgah belgesinin teslim edilmesi gerekiyor.

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.