NADİRE KONUK VE ALİ OĞUZ KONUK ORTAOKULU, HENTBOLDA TÜRKİYE FİNALİNDE

Okul sporları 2021-2022 faaliyet programı içinde yer alan Yıldızlar Hentbol Türkiye Şampiyonası müsabakalarında, yarı final maçları Şanlıurfa ’da oynandı. Yarı final maçlarına rakiplerini farklı skorlar ile yenerek namağlup katılan Nadir3 Konuk Ali Oğuz Konuk Ortaokulu Yıldız Kız Hentbol takımı, yarı final maçlarını da farklı skorlarla namağlup tamamladı ve finallere katılmaya hak kazandı. 

12 Mart 2022
NADİRE KONUK VE ALİ OĞUZ KONUK ORTAOKULU, HENTBOLDA TÜRKİYE FİNALİNDE

ANTALYA'YA, ANTALYALI KIZLARLA ŞAMPİYONLUK YASATMAK İSTİYORUZ.
Takımın antrenörü SERTAN SARPAŞ, "Yarı final maçları 4 bölgede oynandı. Her bölgeden 2, toplam 8 takımla final maçları 25-30 Nisan 2022  tarihleri arasında Zonguldak ilinde oynanacak. Bu takım 3 yıldır birlikte oynuyor pandemi dönemi bir yıl ara vermemize rağmen çalışmaların sayısını artırarak müsabakalara hazırlandık. Salon yerine halı saha ve  okul bahçesinde hazırlandık  Rakiplerimizin sporcuları  8.sinif Öğrencileriyle maclarda yer alirken biz tamami 6. ve 7. .sinif olan Öğrencilerle mücadele etmiş olup bizden yasca büyük takımları yenerek eledik. Sırasıyla Antalya Şampiyonu olduk ardindan Burdur ilinde grup maçlarında oynadığımız  tüm maçları farkli kazanarak grup birincisi olduk. Şanlıurfada da  Türkiye okullu yıldızlar  hentbol yarı finallerinde de tüm takımları farkli yenerek  final grubuna kaldik.  Öncelikli hedefimiz iyi karakterli  ve Türk hentboluna  katki da bulunacak milli sporcular yetiştirmek. Nadire Konuk ve Ali Oğuz Konuk Ortaokulu  mudurumuz Habib Doğanay  a desteklerinden dolayı tesekkur ediyorum. Zonguldak ilindeki  finallerde iyi bir performansla şampiyon olmak istiyoruz" dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.