KUMLUCA SANAYİ SİTESİ GÜZELLEŞİYOR, KUMLUCA KALKINIYOR

Antalya Büyükşehir Belediyesi ve Kumluca Belediyesi’nin yaptığı protokolle Kumluca Sanayi Sitesi’nde sıcak asfalt çalışmaları başladı. 

11 Mart 2022
KUMLUCA SANAYİ SİTESİ GÜZELLEŞİYOR, KUMLUCA KALKINIYOR

 Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek ve Kumluca Belediye Başkanı Mustafa Köleoğlu’nun talimatıyla Kumluca Sanayi Sitesi’nin yolunu sıcak asfaltla kaplanıyor. Kumluca Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanı Durmuş Tomaç ve sanayi esnafından uygulama olumlu tepkiler aldı.

Sanayi sitesinde toplamda 2 ton ve 1 Km uzunluğunda Sıcak asfalt karışımı (BSK; Beton Asfalt Sıcak Karışımı) ile yolların kaplanması planlanıyor.

Durmuş Tomaç ‘’Kumluca Sanayimizin ihtiyacı olan sıcak asfalt çalışmasına verilmiş olan söz yerine getiriliyor. Antalya Büyükşehir Belediyesi Sn. Muhittin Böcek Başkanımızın talimatıyla, Kumluca Belediyesi Sn. Mustafa Köleoğlu Başkanımızın talimatıyla sanayi sitemizi sıcak asfalt çalışmasına kavuşturuyoruz. Allah’ın izniyle 2 tonun üzerinde sıcak asfalt çalışmamız devam edecek. Sanayimizin daha güzel daha şeffaf günleri bizi bekliyor. Bu şekilde vermiş olduğumuz sözü de yerine getiriyoruz. Sn. Mustafa Köleoğlu ve Sn. Muhittin Böcek’e teşekkür ederiz, şükranlarımızı arz ederiz’’ dedi.

Mustafa Köleoğlu ‘’Kumluca Sanayi Sitesi Güzelleşiyor, Kumluca Kalkınıyor, Kumluca Sanayi Sitesine vermiş olduğumuz sözü yerine getiriyoruz. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanımız Muhittin Böcek ile birlikte talimatımızla Kumluca Sanayi Sitesi’nin yolunu sıcak asfaltla kaplıyoruz. Kumluca Sanayi Sitemizi güzelleştiriyoruz. Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn. Muhittin Böcek’e destekleri için Kumlucalılar adına çok teşekkür ediyorum’’ dedi.

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.